Dostum okumadım mı sanıyorsun ? 1000 TL ye gamepad bulmak çok zor. Neyin ne olacağını bilerek bu riski alıyorum. Keşke sizde konudaki açıklamamı okusaydınız. Karar sizin ve benim. Söylüyorum zaten hiç ürün gelmeyebilir veya farklı bir ürün gelebilir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
He şöyle bir durum daha var o kısmı atlamışsınız. Bu yorumlar sadece bu ürün için değil. Bütün ürünler için yapılmış yorumlar. O yorum bu ürüne yapılmış bir yorum değil yani. Bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış daha.
Adamı baydiniz ya inan hala nasıl bu insanlara indirim paylasiyorsun şaşıyorum. Belirtmiş uyarmış fukaralar almasın şansını denemek isteyen alsın ne saçma yorumlar var
Gerçekten o kadar boş yorum var anlatamam. Herkes kafasına göre o gelecek bu gelecek demiş. Bu örnek size yeter sanırım. Markası bu olan ürün Thermaltake geldi. Arkadaşlar ben sürekli bir şeyler deniyorum. Kafama göre o gelir bu gelir demiyorum. Çakma geleceğini bir siz biliyorsunuz sanırım. Bakın konuya ürün bile gelmeyebilir yazmışım ötesi yok zaten. Bırak replikayı kağıt parçası bile gönderebilirler. Bu benim için dert değil. Zaman kaybı olur sadece. Bunu da çok dert etmiyorum. Size bu örneği atıyorum az bakın ne yazan ne geliyor. Hiç bir şey yapmayıp o gelir bu gelir çakma gelir demekle olmuyor bu işler. Bazı şeyler sizin sandığınızdan, mantığınızdan, fikrinizden farklı olabiliyor. Ben denediklerimi yapmaya devam edicem. Kör dedelerinize benden selam söyleyin. Belki gözleri açılır.