Sanmıyorum. Çünkü üründe bir kırık vs yapmadığımız sürece iade edilebiliyor.Kutusunu açtım sahte çıktı diyelim Microsoft sitesinde de garanti gözükmüyor iade etmese sıkıntı yaşamayız herhalde
Kırık gelme ihtimali de var yani o zaman napacağızSanmıyorum. Çünkü üründe bir kırık vs yapmadığımız sürece iade edilebiliyor.
Bir şekilde iade edilir o çok dert etmiyorum. Amazon olduğu için.Kırık gelme ihtimali de var yani o zaman napacağız2 tane aldım şansımı denedim
Hocam Xbox artık reddediyor bu ürünleri. Arkadaşın birebir arkadaki seri numarasina kadar olan Xbox 9. Nesil kolu konsol blokladi. KullanılmıyorBu konuda sizi uyarıyorum riske girmek isteyen alsın. Çakma veya başka bir ürün gelebilir. Hiç ürün gelmeyedebilir.
Ben şansımı denedim. Karar sizin.
Geçmiş olsun hocam konsolda kullanacaksanız Xbox ve Microsoft direk blokluyor joystigi.2 tane aldim 6 taksit![]()
Çokta geçmiş olsunluk bir durum yok, daha dün akşam verdiyse siparişi hemen iptal edebilir alan arkadaş yada iade etsin direk. Sorun olmaz.Hocam Xbox artık reddediyor bu ürünleri. Arkadaşın birebir arkadaki seri numarasina kadar olan Xbox 9. Nesil kolu konsol blokladi. Kullanılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun hocam konsolda kullanacaksanız Xbox ve Microsoft direk blokluyor joystigi.
Xbox kontrolcüsü değil zaten muhtemelen farklı uyumlu yan sanayii bişeydir.ihtiyacı olan alabilir.gerçi 1400 civarına orijinalleri düşüyor amazonda ama herkesin kendi tercihi.inşallah kaliteli bişeydirGönderici Amazon değil hocam.