Neler Yeni

🔥İndirim XBOX 9. Nesil GamePad 1000 TL

Krieas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Timur
Uygunsuz davranış
Okumadan yorum atan arkadaşlar tilt etmekten başka bir işe yaramıyosunuz gerçekten. Önce ilk postu okuyun. Sonra toynaklarınızla mesajınızı girersiniz. Hey Allah'ım ya.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Abdullah
Kutusunu açtım sahte çıktı diyelim Microsoft sitesinde de garanti gözükmüyor iade etmese sıkıntı yaşamayız herhalde

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Abdullah

Aaahmt

80+ Silver
1 tane satın alım yaptım ama ödemesini yapamadim henüz. Saatlerdir dikkatlice bu konudaki mesajlari izliyorum 😂

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet
"Cankypu" yazıyor marka ismi olarak, bu sanırım bir çinli replika markası başka ürünleri de var ps4 kolu, kamera, trendyolda da var. Büyük ihtimal replika üründür. Bence denemeye gerek yok gibi.

Bu konuda sizi uyarıyorum riske girmek isteyen alsın. Çakma veya başka bir ürün gelebilir. Hiç ürün gelmeyedebilir.
Ben şansımı denedim. Karar sizin.

Hocam Xbox artık reddediyor bu ürünleri. Arkadaşın birebir arkadaki seri numarasina kadar olan Xbox 9. Nesil kolu konsol blokladi. Kullanılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane aldim 6 taksit 😁
Geçmiş olsun hocam konsolda kullanacaksanız Xbox ve Microsoft direk blokluyor joystigi.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet
Hocam Xbox artık reddediyor bu ürünleri. Arkadaşın birebir arkadaki seri numarasina kadar olan Xbox 9. Nesil kolu konsol blokladi. Kullanılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam konsolda kullanacaksanız Xbox ve Microsoft direk blokluyor joystigi.
Çokta geçmiş olsunluk bir durum yok, daha dün akşam verdiyse siparişi hemen iptal edebilir alan arkadaş yada iade etsin direk. Sorun olmaz.

Bu arada n11 de var böyle bir satıcı. Arkadaş oradan aldı şuan kullanılmıyor joystick. Microsoft blokladi. Yıllardır Xbox kullanicisiyim , orjinali ile hiç bir fark göremedim. Dikkat edin diye atıyorum satıcıyi. Gözüken 4.5 yıldız bu satıcıya ait değil

Ekler

• Screenshot_2023-11-20-08-02-59-699_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2023-11-20-08-02-59-699_com.android.chrome~2.jpg
    176.5 KB · Hit: 465
Son düzenleme:

codygakpo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cody Gakpo
Gönderici Amazon değil hocam.
Xbox kontrolcüsü değil zaten muhtemelen farklı uyumlu yan sanayii bişeydir.ihtiyacı olan alabilir.gerçi 1400 civarına orijinalleri düşüyor amazonda ama herkesin kendi tercihi.inşallah kaliteli bişeydir

Top Bottom