🔥İndirim XBOX 9. Nesil GamePad 1000 TL

Ekran Alıntısı.PNG

Dostum okumadım mı sanıyorsun ? 1000 TL ye gamepad bulmak çok zor. Neyin ne olacağını bilerek bu riski alıyorum. Keşke sizde konudaki açıklamamı okusaydınız. Karar sizin ve benim. Söylüyorum zaten hiç ürün gelmeyebilir veya farklı bir ürün gelebilir diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

He şöyle bir durum daha var o kısmı atlamışsınız. Bu yorumlar sadece bu ürün için değil. Bütün ürünler için yapılmış yorumlar. O yorum bu ürüne yapılmış bir yorum değil yani. Bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış daha.

Son düzenleme:
Adam ürünü gönderir ama çok dandik imitasyon bişey olur tüm ürünlerinin başında farklı marka yazıyor zaten. Bu e ticarette dolandırma taktiğidir

Satıcının toplam 45 yorumu var. 5 tanesi 1 yıldız. 1 tane 3 yıldız 1 tanesi 4 yıldız. 38 tane 5 yıldız yorum var bunları neden dikkate almıyorsunuz ?

Dostum okumadım mı sanıyorsun ? 1000 TL ye gamepad bulmak çok zor. Neyin ne olacağını bilerek bu riski alıyorum. Keşke sizde konudaki açıklamamı okusaydınız. Karar sizin ve benim. Söylüyorum zaten hiç ürün gelmeyebilir veya farklı bir ürün gelebilir diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

He şöyle bir durum daha var o kısmı atlamışsınız. Bu yorumlar sadece bu ürün için değil. Bütün ürünler için yapılmış yorumlar. O yorum bu ürüne yapılmış bir yorum değil yani. Bu ürün hakkında hiç yorum yapılmamış daha.
Ürün geldiğinde kutusundan anlaşılır zaten hocam jelatini sökmeden orjinallik testi yapın ama kutuyu açıcam derseniz size kalmış.

Ürün geldiğinde kutusundan anlaşılır zaten hocam jelatini sökmeden orjinallik testi yapın ama kutuyu açıcam derseniz size kalmış.
Bunun açıklamasını başta yaptım işte ben şansımı denemek istedim alan alır dener almayanın keyfi bilir zorla aldırmıyoruz zaten.

Sahte olsa Amazon ilgilenmiyor mu zaten?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,359
Üyeler
197,438
Son üye
costacurta
Geri