Gurkanpiro
80+ Platinum
bence gerek yok ama almak istiyorsan alyok hocam arada forza
bence gerek yok ama almak istiyorsan alyok hocam arada forza
FC25 denemedim ama pes oynuyorum sıkıntı yok.Şuan kullandığım kol ile fc25 oynayamıyorum, dualsense ile oynayabiliyor musun?
vallahi öyle hocam. adamın yaşı max 17 var savunduğu şeyde deli saçması, easy diye bir marka bulmuş xbox gibi bir firmadan iyi olduğunu iddia ediyor.yaş ortalaması 15 olunca böyle oluyor maalesef... PS2'den beri Gamepad ile oyun oynuyorum. Buradakilerin gazıyla bu çinli gamepadi aldım. Keyifli değil kullanımı. Öyle durur, biri fifaya falan gelirse veya mortal kombat oynamaya falan gelirse ona veririm anca. Üzüldüm açıkçası Türkiye'den alsam iade ederdim. Xbox ve Dualsense epey iyi benim açımdan şu an. Daha iyi gamepad tabi ki mümkün değil. 60-70$ dolarlık kollarla 20 dolarlık kolu karşılaştırmak zaten abes iken 20$'lık kolun 60$'lık koldan daha iyi olduğunu iddia etmek daha komik.
Açıkçası daha akıllı kardeşlerime önerim çinli gamepadler yerine bu Xbox kolunu alın. Vade farksız 3 taksit yapan kartlar var onlarla birlikte. GP şarj edilebilir bir pil ve pil şarj cihazı alın. Pack olarak satıyorlar zaten. Ben 5 yıldır 6 tane GP pili dönüp duruyorum açıkçası. Halen beni götürüyor. Şarjı da hemen bitmiyor. En son Indiana Jones Great Circle bitirdim tam 27 saat sürdü, Xbox Gamepad'in pili bitmedi. Mesela Dualsense 3'er saatlik oynanış seanslarında 2 seferde bitiyor. Yani 6-7 saat arası şarj süresi. Pilli Gamepad'e daha çok varım, tak yeni pil takıp devam edebiliyorsun. İddia edilenin aksine masraflı da değil. Kaliteli bir şarjlı pil (GP 2700) duracell e çok para vermeye gerek yok. Bir de pil şarj aleti tamamsınız.
abine saygılı ol sorun kalmaz. sen yine git easy kullan ama büyüklerine saygılı ol. belkide sen o kalitesiz parcalardan cıkan o metal ve plastik kokusuna vuruldun bağımlısın ?Hocam zor veya geç anlamanı yadırgamıyorum senin gibi birinin çok normaldir, gerçi hiç anlamamış olman biraz şey ama olsun sen de bir insansın inan kızmıyorum yadırgamıyorum. 3 kere okumuşsun bir de değil mi? Zamanına yazık. Ama yazma veya sorma lütfen tamam mı bizim de işimiz gücümüz var uğraşamayız. Bu forumlarda çok var senden hangi birine yetişcez? Tatminsiz, memnuniyetsiz, her şeye tepki veren, saygısız, anlayışsız, bilmemne bilmemne.
alıyorsun duracell kit arkana yaslanıyorsun. pil masrafı olması bu kolun uzun ömürlü olması demek. dahili pil gibi ömrü ne zaman biter diye beklemeyeceksin.Bunun ekstra şarj edilebilir pil masrafı var bu arada, olması gereken fiyat bu aslında.
paran dualsense yetiyorsa tabii ki dualsens al. xbox rahat deyil bana göre dualshock 3 bile xbox kolundan bana rahat geliyor.Arkadaşlar bu mu daha iyi sizce dualsense mi ? Xbox kolu hiç kullanmadım dualsense çok hoşuma gidiyor
PC için soruyorum.
İnan hiçbiri senin kadar pislik değil.abine saygılı ol sorun kalmaz. sen yine git easy kullan ama büyüklerine saygılı ol. belkide sen o kalitesiz parcalardan cıkan o metal ve plastik kokusuna vuruldun bağımlısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o alışkanlık meselesi hocam. xbox kullanan adam dualsense kullanamaz dualsense kullananda xbox kullanmaz, yılların verdiği alıskanlık bu durum.paran dualsense yetiyorsa tabii ki dualsens al. xbox rahat deyil bana göre dualshock 3 bile xbox kolundan bana rahat geliyor.
Dahili piller dandik olmaz dualshock 3'ü yıllarca gayet performanslı kullanmıştım, o pillerin ömrü dolana kadar büyük ihtimalle stick drift başlayacaktır.alıyorsun duracell kit arkana yaslanıyorsun. pil masrafı olması bu kolun uzun ömürlü olması demek. dahili pil gibi ömrü ne zaman biter diye beklemeyeceksin.
yoo baslamadı senelerdir kullanıyoruz? ya boşuna uğraşmayın bence xbox kullanan adam başka markaya bakmaz.Dahili piller dandik olmaz dualshock 3'ü yıllarca gayet performanslı kullanmıştım, o pillerin ömrü dolana kadar büyük ihtimalle stick drift başlayacaktır.
Ben dualsense kullanıyorum hocam zaten, başka markayla benim de işim yok çünkü haptic olayının muadili daha çıkmadı.yoo baslamadı senelerdir kullanıyoruz? ya boşuna uğraşmayın bence xbox kullanan adam başka markaya bakmaz.
olabilir xbox sevmediğim yanı arkadaki 4 tuş olayı ellerimy çok birbirine yapışık oluyor ve bu canımı sıkıyor dualsensle oynuyamdığım oyun yok nie stabil için xbox diyorlar bilmiyorum.o alışkanlık meselesi hocam. xbox kullanan adam dualsense kullanamaz dualsense kullananda xbox kullanmaz, yılların verdiği alıskanlık bu durum.
Hocam easymxmx nasıldır bilmiyorum ama Temu'yu komple yermeniz de çok kötü bi yorum olmuş. Temu'dan aldığım çoğu teknoloji ürünü sorunsuz çalışıyor. En son tüm forum olarak klavye aldık, markasını bilmiyordum bile. Şu ana kadar 2-3 tane mekanik klavye kullanmış biri olarak çok rahat üst seviye bi klavye olduğunu söyleyebilirim. Benzer durumların gamepad, mouse gibi çevre birimlerinde de olması muhtemel.parası olmayıp ucuz gamepad (easyxmx, temu gibi ucuz ticaret yapılan sitelere seri üretim yapan bir marka) alanların delicesine gömdüğü bir başlık olmus. bu forumda artık herkese itibar göstermeme kararı aldım. merdiven altı easybilmem ne denilen markayı xboxtan iyi olarak insanlara yedirmeye çalısıyorlar. bu forumdaki yorumlara bakıp ürün alıyor insanlar yazık.