Neler Yeni

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ercan Larte
Easysmx x15 varken bunu almayın derim eğer pc için kullanacaksanız. %0.2 ölü bölge, kablosuz bağlantı ile 1000hz poll rate, şarj edilebilirlik, hall effect özelliği drift olasılığı çok daha düşük, RGB, 3 modlu titreşim ve aklıma gelmeyen bazı özellikleri daha mevcut.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
İsrafil can
vasatın üstü !!!

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Ümit
parası olmayıp ucuz gamepad (easyxmx, temu gibi ucuz ticaret yapılan sitelere seri üretim yapan bir marka) alanların delicesine gömdüğü bir başlık olmus. bu forumda artık herkese itibar göstermeme kararı aldım. merdiven altı easybilmem ne denilen markayı xboxtan iyi olarak insanlara yedirmeye çalısıyorlar. bu forumdaki yorumlara bakıp ürün alıyor insanlar yazık.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Abdullah
pc ıcın en ıyısı xbox
ayrıca o kolu ne zamandır kullanıyorsun fıyat olarak cok ıyı ama performans olarak bılemıyorum kullanmadıgımdan
Ben tetik dışında bir fark göremedim. İkiside var bende. Uzun ömürlü diye x15 i kullanıyorum mesela şuan. Biri gelirse diye xbox kolu kenarda duruyor

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ercan Larte
parası olmayıp ucuz gamepad (easyxmx, temu gibi ucuz ticaret yapılan sitelere seri üretim yapan bir marka) alanların delicesine gömdüğü bir başlık olmus. bu forumda artık herkese itibar göstermeme kararı aldım. merdiven altı easybilmem ne denilen markayı xboxtan iyi olarak insanlara yedirmeye çalısıyorlar. bu forumdaki yorumlara bakıp ürün alıyor insanlar yazık.
Arkadaşım, sen haklısın aslında belki de ben belirttiğin etkenler sebebiyle biraz tesiri altında kaldım easysmx furyasının. Gerçi ben çok kullandım bu xbox gamepadini biliyor musun? İnanır mısın, en az 20 tane elimden geçmiştir. Hep alıp biras kullanıp ufak bir karla satıyordum çok ekmeğini yedim (2 defa one, 3-4 defa one s, 1 defa one x, yaklaşık 15 adet series s, 3 adet series x ve bunlardan bağımsız olarak alıp sattığım 10 a yakın Gamepad yani sanırım 20 yi bir hayli geçiyor) ve hepsini az da olsa kullandım, gamepadlerinde drift sorunu olup olmadığını kontrol ettim, test yazılımından hassasiyetlerini falan irdeledim falan da filan da. Ama ne oldu da şu easybilmemneyi biraz kullanınca falan böyle fikrim değişti bir an anlayamadım. Yani bakıyorum hrr anlamda daha iyi görünüyor bu easysmx. Kağıt üzerinde de, yaşadığım deneyimle de öyle görünüyor. Ama kesin bişey vardır benim farkına varamadığım ya sen haklısın bence de. Ne üstünlüğü olduğunu inan bilmiyorum bu xbox gamepadinin ama kesin üstündür yani sen olmasan inan ben takılıp kalmıştım bu şeye yani ne halta easybilmemne. Anlıyorsun değilmi? Yatayım ben geç olmuş.

Lucks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lucks Say
Hocam Fantech EOS Pro hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende XBOX kontrolcüsü var ama ek olarak bu da dikkatimi çekti.
Fark var mı çok fazla ?

44ep44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ercan Larte
Hocam Fantech EOS Pro hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende XBOX kontrolcüsü var ama ek olarak bu da dikkatimi çekti.
Fark var mı çok fazla ?
Hocam sizi takdir ediyorum gerçekten bilene sorduğunuz için bu soruyu. Arkadaş gerçekten çok iyi anlıyor bu işten bak ben bir okuyuşta tanırım ve çok etkilendim ben de arkadaşın senin alıntıladığın o mesajından. Mesaj gerçekten çok etkileyici ve ben de olsam birine soracak olsam o da bu atkadaş olurdu. Ben ise gerçekten anlamıyorum bu işten saydım da 30 a yakın xbox gamepadi geçmiştir elimden biraz önceki mesajımda da yazmıştım uzunca bir mesaj olmuştu ama gerçekten tanıyamamışım xbox gamepadini. Bir easysmx beni yoldan çıkardı biliyor musun? Bu arkadaş beni çok iyi aydınlattı. Hala easysmx kullanıyorum ve kullanacağım ama nolur sen bakma bana, dinle bu arkadaşı.

pcbuilder

80+
Arkadaşlar Çinli markaları çok hafife alıyorsunuz bence. Xbox 9. nesil fiyatları bu haliyle pahalı zaten, Japonya'dan 1300 civarına almış olmasaydım gidip EasySMX X20 gibi alternatiflerine bakardım. Çinli ürünler ömürleri konusunda korkutuyor ancak Reddit'te bi' araştırma yapıp ona göre bir model seçerdim. Avrupa ve Amerika markalarına sırf marka algılarından dolayı fütursuzca hayranlık duyuyorsunuz. Sizin Türkiye'de bilmediğiniz, yeni tanıdığınız veya küçümsediğiniz markalar başka pazarlarda yok satıyorlar.

Lucks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lucks Say
Hocam sizi takdir ediyorum gerçekten bilene sorduğunuz için bu soruyu. Arkadaş gerçekten çok iyi anlıyor bu işten bak ben bir okuyuşta tanırım ve çok etkilendim ben de arkadaşın senin alıntıladığın o mesajından. Mesaj gerçekten çok etkileyici ve ben de olsam birine soracak olsam o da bu atkadaş olurdu. Ben ise gerçekten anlamıyorum bu işten saydım da 30 a yakın xbox gamepadi geçmiştir elimden biraz önceki mesajımda da yazmıştım uzunca bir mesaj olmuştu ama gerçekten tanıyamamışım xbox gamepadini. Bir easysmx beni yoldan çıkardı biliyor musun? Bu arkadaş beni çok iyi aydınlattı. Hala easysmx kullanıyorum ve kullanacağım ama nolur sen bakma bana, dinle bu arkadaşı.
Hocam benim soruş amacım farklı düşüncedeki birisinden tavsiye almak için idi.
Bende böyle düşünmüyorum ama Gamepad camiasında çok yeni olduğum için farklı düşüncede ki insanlardan beğendiğim gamepad hakkında yorum almak için soruyorum.
Daha birkaç gün öncesine kadar Razer Wolverine V2 Chroma alacaktım ama son anda vazgeçip Fantech'e yöneldim.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Ümit
senin mesajını 3 kere okudum anlamadım. eğer bir soru soracak olsam uzun uzun cümleler yazıp taksim delisi cenk gibi konudan konuya atlayan adama sormazdım herhalde, adamda seni ciddiye almamış belliki sormadıgına göre.
1000 liralık pazarda satılan ürünle xbox gibi bir markayı kıyaslayan adamlarla bu işleri konusmak trajıkomik olurdu zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim soruş amacım farklı düşüncedeki birisinden tavsiye almak için idi.
Bende böyle düşünmüyorum ama Gamepad camiasında çok yeni olduğum için farklı düşüncede ki insanlardan beğendiğim gamepad hakkında yorum almak için soruyorum.
Daha birkaç gün öncesine kadar Razer Wolverine V2 Chroma alacaktım ama son anda vazgeçip Fantech'e yöneldim.
ağam razer kendini ispatlamıs bir markadır ve xboxla kıyaslanır, ama bunların iyi dedikleri marka pazarlarda satılan merdiven altı bir firma. temu gibi ucuz yerlerde ekmeğini arayan düşük bütçeli bir marka yani. komik savundukları şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım, sen haklısın aslında belki de ben belirttiğin etkenler sebebiyle biraz tesiri altında kaldım easysmx furyasının. Gerçi ben çok kullandım bu xbox gamepadini biliyor musun? İnanır mısın, en az 20 tane elimden geçmiştir. Hep alıp biras kullanıp ufak bir karla satıyordum çok ekmeğini yedim (2 defa one, 3-4 defa one s, 1 defa one x, yaklaşık 15 adet series s, 3 adet series x ve bunlardan bağımsız olarak alıp sattığım 10 a yakın Gamepad yani sanırım 20 yi bir hayli geçiyor) ve hepsini az da olsa kullandım, gamepadlerinde drift sorunu olup olmadığını kontrol ettim, test yazılımından hassasiyetlerini falan irdeledim falan da filan da. Ama ne oldu da şu easybilmemneyi biraz kullanınca falan böyle fikrim değişti bir an anlayamadım. Yani bakıyorum hrr anlamda daha iyi görünüyor bu easysmx. Kağıt üzerinde de, yaşadığım deneyimle de öyle görünüyor. Ama kesin bişey vardır benim farkına varamadığım ya sen haklısın bence de. Ne üstünlüğü olduğunu inan bilmiyorum bu xbox gamepadinin ama kesin üstündür yani sen olmasan inan ben takılıp kalmıştım bu şeye yani ne halta easybilmemne. Anlıyorsun değilmi? Yatayım ben geç olmuş.
bakınız anlayan var mı ne anlatmış?

Son düzenleme:

enthy7

80+
yaş ortalaması 15 olunca böyle oluyor maalesef... PS2'den beri Gamepad ile oyun oynuyorum. Buradakilerin gazıyla bu çinli gamepadi aldım. Keyifli değil kullanımı. Öyle durur, biri fifaya falan gelirse veya mortal kombat oynamaya falan gelirse ona veririm anca. Üzüldüm açıkçası Türkiye'den alsam iade ederdim. Xbox ve Dualsense epey iyi benim açımdan şu an. Daha iyi gamepad tabi ki mümkün değil. 60-70$ dolarlık kollarla 20 dolarlık kolu karşılaştırmak zaten abes iken 20$'lık kolun 60$'lık koldan daha iyi olduğunu iddia etmek daha komik.
Açıkçası daha akıllı kardeşlerime önerim çinli gamepadler yerine bu Xbox kolunu alın. Vade farksız 3 taksit yapan kartlar var onlarla birlikte. GP şarj edilebilir bir pil ve pil şarj cihazı alın. Pack olarak satıyorlar zaten. Ben 5 yıldır 6 tane GP pili dönüp duruyorum açıkçası. Halen beni götürüyor. Şarjı da hemen bitmiyor. En son Indiana Jones Great Circle bitirdim tam 27 saat sürdü, Xbox Gamepad'in pili bitmedi. Mesela Dualsense 3'er saatlik oynanış seanslarında 2 seferde bitiyor. Yani 6-7 saat arası şarj süresi. Pilli Gamepad'e daha çok varım, tak yeni pil takıp devam edebiliyorsun. İddia edilenin aksine masraflı da değil. Kaliteli bir şarjlı pil (GP 2700) duracell e çok para vermeye gerek yok. Bir de pil şarj aleti tamamsınız.

Ekler

• IMG_7405.jpeg
    IMG_7405.jpeg
    2.7 MB · Hit: 11
Son düzenleme:
Top Bottom