Arkadaşım, sen haklısın aslında belki de ben belirttiğin etkenler sebebiyle biraz tesiri altında kaldım easysmx furyasının. Gerçi ben çok kullandım bu xbox gamepadini biliyor musun? İnanır mısın, en az 20 tane elimden geçmiştir. Hep alıp biras kullanıp ufak bir karla satıyordum çok ekmeğini yedim (2 defa one, 3-4 defa one s, 1 defa one x, yaklaşık 15 adet series s, 3 adet series x ve bunlardan bağımsız olarak alıp sattığım 10 a yakın Gamepad yani sanırım 20 yi bir hayli geçiyor) ve hepsini az da olsa kullandım, gamepadlerinde drift sorunu olup olmadığını kontrol ettim, test yazılımından hassasiyetlerini falan irdeledim falan da filan da. Ama ne oldu da şu easybilmemneyi biraz kullanınca falan böyle fikrim değişti bir an anlayamadım. Yani bakıyorum hrr anlamda daha iyi görünüyor bu easysmx. Kağıt üzerinde de, yaşadığım deneyimle de öyle görünüyor. Ama kesin bişey vardır benim farkına varamadığım ya sen haklısın bence de. Ne üstünlüğü olduğunu inan bilmiyorum bu xbox gamepadinin ama kesin üstündür yani sen olmasan inan ben takılıp kalmıştım bu şeye yani ne halta easybilmemne. Anlıyorsun değilmi? Yatayım ben geç olmuş.