Spectre_zz
80+ Bronze
cahille bal yenmez hadi eyvallahtamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.
cahille bal yenmez hadi eyvallahtamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.
sen zırcahilsin. xboxdan daha iyi dediğin kolun marka değeri bile yok. ticari bir yeri yok x20 ne ? kim bunlar necidir? temu gibi ucuzcu yerlere seri üretim yapıp dandik ucuz ürünler veren markalar bunlar.cahille bal yenmez hadi eyvallah
kablolu ıcın evet kullanırsın herhangı bir sarj kablosu dahı olurkasanın usbsine takılıp kullanılabilir mi acaba ?
pc ıcın buArkadaşlar bu mu daha iyi sizce dualsense mi ? Xbox kolu hiç kullanmadım dualsense çok hoşuma gidiyor
PC için soruyorum.
data ileten type c kablon varsa olur ben öyle kullanıyorum şuankasanın usbsine takılıp kullanılabilir mi acaba ?
2c kablosuz olanı türkiyede garantili 1800TLye satılıyor hocam amazontr den alabilirsiniz.Ultimate 2C kablolu dongle yok anladığım kadarıyla 1500 TL
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.193,96TL | 8 Ultimate Ultimate 2C kablosuz oyun denetleyicisi kablolu Gamepad siyah efsane WuKong Hall etkisi Joystick ile Windows 10/11 Android için
8 Ultimate Ultimate 2C kablosuz oyun denetleyicisi kablolu Gamepad siyah efsane WuKong Hall etkisi Joystick ile Windows 10/11 Android için - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Link ?2c kablosuz olanı türkiyede garantili 1800TLye satılıyor hocam amazontr den alabilirsiniz.
Rica ederim hocamsonunda aldim sunu tesekkur ederim haber ettigin icin