dostum sıfır ürün aldım 6 ay oldu hanı 2 ayda olmassa 3 . ayda oluyordu inkar falan ettiğim yok siz tuturmuşsunuz bende oldu yok sunda oldu alma sendede olur diyeKral analog bu mekanizma 2 ay olmasa 3 ay sonra illaha olacak zaten neyi inkar ediyorsunuz, aliyorsaniz bilerek alin diye soyluyorum cok sinir eden bir durum cunku karakter durduk yere hareket ediyor fps icin cok sıkıntı durum bi de gecikmesi fazla
Bahsettigin merdiven alti kolda mekanik tuslar hall effect analoglar 1ms gecikme ve batarya var XBKX ALIP GIDIP PIL ALACAKSIN BİMDENabi saka gibi ya adamlar cinde üretilen merdiven altı
Easysmx X20 denilen kolu xboxtan iyi oldugunu iddia edip tartısma ortamı yaratıyor :
Alin beyler cok iyi firsatpc ıcın alınacak en ıyı gamepad
güzel kardeşim anladık sorun yaşamıssın niye bu kadar gömüyon yani alt tarafı 3. ayda drift yapar diyip kesin konuştuğun kol 6 ayına girdi bir 3 ay daha kullansam olurmu drift ?Aa pardon microsoft batarya satiyordu 1500tlye dimi ondan alsana kanka 5kya 4ms gecikmeli driftli kolun olur mis vallaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alin beyler cok iyi firsat
senin yaş kaç olm? adam sana tane tane anlatmıs sendeki ürün sorunlu çıktı diye adamadamı aynısı olması lazım? neyi uzatıyorsun? savndugun kolun marka değeri bile yok kimdir necidir belli değil.3 ay sonra drift sorununu nasi cozerdim diye konu acmaya zahmet etmeyin lutfen
Bahsettigin merdiven alti kolda mekanik tuslar hall effect analoglar 1ms gecikme ve batarya var XBKX ALIP GIDIP PIL ALACAKSIN BİMDEN
Gommuyorum kanka bir sorun olusuyor cihazda bilerek alin dedim b*k atan obur arkadas b*k attigi kol bunun 5 kati daha iyi ona deli oldumgüzel kardeşim anladık sorun yaşamıssın niye bu kadar gömüyon yani alt tarafı 3. ayda drift yapar diyip kesin konuştuğun kol 6 ayına girdi bir 3 ay daha kullansam olurmu drift ?
Bendeki urün sorunlh mu cikti??? Git internette arastir drift ne demdk daha onu bilmeden yorum yapiyorsunsenin yaş kaç olm? adam sana tane tane anlatmıs sendeki ürün sorunlu çıktı diye adamadamı aynısı olması lazım? neyi uzatıyorsun? savndugun kolun marka değeri bile yok kimdir necidir belli değil.
tamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.Gommuyorum kanka bir sorun olusuyor cihazda bilerek alin dedim b*k atan obur arkadas b*k attigi kol bunun 5 kati daha iyi ona deli oldum
Bendeki urün sorunlh mu cikti??? Git internette arastir drift ne demdk daha onu bilmeden yorum yapiyorsun
tamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.
neyse gençler tartışıp ban yemeye gerek yok isteyen istediğini alıp kendi gözüyle deneyimlesinGommuyorum kanka bir sorun olusuyor cihazda bilerek alin dedim b*k atan obur arkadas b*k attigi kol bunun 5 kati daha iyi ona deli oldum
Bendeki urün sorunlh mu cikti??? Git internette arastir drift ne demdk daha onu bilmeden yorum yapiyorsun