Neler Yeni

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Ümit
abi saka gibi ya adamlar cinde üretilen merdiven altı

Easysmx X20 denilen kolu xboxtan iyi oldugunu iddia edip tartısma ortamı yaratıyor :D:D::D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kral analog bu mekanizma 2 ay olmasa 3 ay sonra illaha olacak zaten neyi inkar ediyorsunuz, aliyorsaniz bilerek alin diye soyluyorum cok sinir eden bir durum cunku karakter durduk yere hareket ediyor fps icin cok sıkıntı durum bi de gecikmesi fazla
dostum sıfır ürün aldım 6 ay oldu hanı 2 ayda olmassa 3 . ayda oluyordu inkar falan ettiğim yok siz tuturmuşsunuz bende oldu yok sunda oldu alma sendede olur diye :)

Spectre_zz

80+ Bronze
3 ay sonra drift sorununu nasi cozerdim diye konu acmaya zahmet etmeyin lutfen 🙏🙏
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi saka gibi ya adamlar cinde üretilen merdiven altı

Easysmx X20 denilen kolu xboxtan iyi oldugunu iddia edip tartısma ortamı yaratıyor :D:D::D

Bahsettigin merdiven alti kolda mekanik tuslar hall effect analoglar 1ms gecikme ve batarya var XBKX ALIP GIDIP PIL ALACAKSIN BİMDEN 🤣

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Ömer Aslan
pc ıcın alınacak en ıyı gamepad

Fraortis

80+
2 tane aldım indirim bekliyordum çok iyi geldi. Yakın zamanda 2.6k idi fiyatları şimdiden 2.8k olmuş yeni yıla 3k olur. Benim gibi pc için alacak varsa kaçırmasın derim.

Spectre_zz

80+ Bronze
Arkadas xbox kolunun amerikada uretildigini falan saniyor keske su kadar saf olsam hayat ne guzel olurdu yav

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Aa pardon microsoft batarya satiyordu 1500tlye dimi ondan alsana kanka 5kya 4ms gecikmeli driftli kolun olur mis vallaha

Alin beyler cok iyi firsat 😁
güzel kardeşim anladık sorun yaşamıssın niye bu kadar gömüyon yani alt tarafı 3. ayda drift yapar diyip kesin konuştuğun kol 6 ayına girdi bir 3 ay daha kullansam olurmu drift ? :)

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Ümit
3 ay sonra drift sorununu nasi cozerdim diye konu acmaya zahmet etmeyin lutfen 🙏🙏

Bahsettigin merdiven alti kolda mekanik tuslar hall effect analoglar 1ms gecikme ve batarya var XBKX ALIP GIDIP PIL ALACAKSIN BİMDEN 🤣
senin yaş kaç olm? adam sana tane tane anlatmıs sendeki ürün sorunlu çıktı diye adamadamı aynısı olması lazım? neyi uzatıyorsun? savndugun kolun marka değeri bile yok kimdir necidir belli değil.

Spectre_zz

80+ Bronze
güzel kardeşim anladık sorun yaşamıssın niye bu kadar gömüyon yani alt tarafı 3. ayda drift yapar diyip kesin konuştuğun kol 6 ayına girdi bir 3 ay daha kullansam olurmu drift ? :)
Gommuyorum kanka bir sorun olusuyor cihazda bilerek alin dedim b*k atan obur arkadas b*k attigi kol bunun 5 kati daha iyi ona deli oldum

senin yaş kaç olm? adam sana tane tane anlatmıs sendeki ürün sorunlu çıktı diye adamadamı aynısı olması lazım? neyi uzatıyorsun? savndugun kolun marka değeri bile yok kimdir necidir belli değil.
Bendeki urün sorunlh mu cikti??? Git internette arastir drift ne demdk daha onu bilmeden yorum yapiyorsun

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Ümit
Gommuyorum kanka bir sorun olusuyor cihazda bilerek alin dedim b*k atan obur arkadas b*k attigi kol bunun 5 kati daha iyi ona deli oldum

Bendeki urün sorunlh mu cikti??? Git internette arastir drift ne demdk daha onu bilmeden yorum yapiyorsun
tamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
tamam üzülme o plastik kokulu markası belli olmayan kolun cok iyi paran yanmadı sakin ol.

neyse gençler tartışıp ban yemeye gerek yok isteyen istediğini alıp kendi gözüyle deneyimlesin :love: 🥰

Top Bottom