Ama pc de tam uyumlu çalışabiliyormu?Dualsense varken saçma hocam hele ki haptic gibi özellikleri bazı özel oyunlar da kullanabilirken marvel Spiderman buna örnek.
Tam uyumdan kasıt ne olduğuna bağlı hocam her oyunda haptic v.b. yok tabii ki internette kontrol edebilirsiniz istediğiniz oyunlar için.Ama pc de tam uyumlu çalışabiliyormu?
alınır ben 2. el almıştım temiz bulursanız 2. el alınPc için gamepad almak istiyorum xbox 9. Nesil gamepad 1800-2100 TL arası satılıyor kullananınız varmı sizce değer mi?
Dualsense tavsiye ederim
Dualsense sadece steamda calisir ve yum ozellikler kullanilmaz ve zevk meselesi ben dualsense hiç beğenmiyorum xbox kolu beğeniyorum ergonomesi bile yeter zevk meselesiDualsense varken saçma hocam hele ki haptic gibi özellikleri bazı özel oyunlar da kullanabilirken marvel Spiderman buna örnek.
pc için xbox öneririm.Pc için gamepad almak istiyorum xbox 9. Nesil gamepad 1800-2100 TL arası satılıyor kullananınız varmı sizce değer mi?
xbox gamepad varken dualsense saçmaDualsense
1 ay önce itopyanın açılışına özel 1300tl ye aldım kullanıyorum memnum ağır değil hafif değil sorunsuz çalışıyorPc için gamepad almak istiyorum xbox 9. Nesil gamepad 1800-2100 TL arası satılıyor kullananınız varmı sizce değer mi?
Kullanım alanına göre hocam ikisini de kullanmış biri olarak dualsense beğendim ama dediğim gibi her oyunda desteği yok maalesef. Ps şuanda her oyuna uyumlu çıkarıyor neredeysexbox gamepad varken dualsense saçma
1 ay önce itopyanın açılışına özel 1300tl ye aldım kullanıyorum memnum ağır değil hafif değil sorunsuz çalışıyor