Xbox 9.nesil gamepad yardımm

Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar , pc için xbox 9. Nesil gamepad aldım lakin bilgisayarım Bluetooth özelliği bulunmamaktadır ve kutusundan harici bir kablo çıkmamıştır. bilgisayarıma harici bir Bluetooth bağlama gibi bir aparat bulunur mu ? Yaşadığım bu soruna çözüm getirebilir mi ?

Ekler

• A8475D1C-3718-4F6E-B151-5E0105A67BA9.jpeg
    A8475D1C-3718-4F6E-B151-5E0105A67BA9.jpeg
    42.7 KB · Hit: 41
Merhaba arkadaşlar , pc için xbox 9. Nesil gamepad aldım lakin bilgisayarım Bluetooth özelliği bulunmamaktadır ve kutusundan harici bir kablo çıkmamıştır. bilgisayarıma harici bir Bluetooth bağlama gibi bir aparat bulunur mu ? Yaşadığım bu soruna çözüm getirebilir mi ?
madem bluetooht yok neden alıyorsun ? onu geçtim böyle bişi varmı diye sorsana . usb c girişivarsa zamsung kablosu ile bilgisayara bağla.

Bluetooth dongle alman lazım

Bunu tak PC ye driverları yükle kablosuz bağlanırsın

Herhangi bir kablo içerisinden çıkmadı malasef

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptoptaki gibi wifi özelliği masaüstü bilgisayarında olacak değil mi ?
Wifi değil Bluetooth özelliği olacak bu cihaz bende de var Bluetooth ile bağlanıyor

Teşekkür ederim siparişi geçeceğim
Aparatı PC ye bağlayın bazı ürünlerde driver ihtiyacı olmuyor belli bir süre içinde Windows kendi kuruyor olmadı sitesinden driver indiriniz Xbox kolunun pcye bağlanması konusunda sıkıntı çekerseniz yardımcı olmaya çalışırım aynı kol bende de var şu an tek sıkıntısı pili azalınca çok fazla bağlantı kopması yaşanıyor olması

Aparatı PC ye bağlayın bazı ürünlerde driver ihtiyacı olmuyor belli bir süre içinde Windows kendi kuruyor olmadı sitesinden driver indiriniz Xbox kolunun pcye bağlanması konusunda sıkıntı çekerseniz yardımcı olmaya çalışırım aynı kol bende de var şu an tek sıkıntısı pili azalınca çok fazla bağlantı kopması yaşanıyor olması
teşekkür ederim , bluetooth siparişimi verdim elime geçtiğimde yapamazsam eğer iletişime geçerim. Teşekkür ederim :)

teşekkür ederim , bluetooth siparişimi verdim elime geçtiğimde yapamazsam eğer iletişime geçerim. Teşekkür ederim :)
İyi yapmışsın o kadar para verip dongle almamak mantıksız olurdu zaten

Geri