Xbox 9.nesil gamepad

nokar23

80+
Reaksiyon skoru
2
Xbox 9. nesil gamepad'de bilgisayarda bluetooth ile bağlıyken kopma sorunu oluyor mu? Esktra olarak usb dongle almak zorunda mıyız?

Hocam fiyatı çok pahalı da acaba yakın zamanda indirim gelir mi?
donglr derken arkadas buyuk ihtimalle bluetooth adaptorden bahsetmek istemiş. Anakartinda bluetooth yok ise bluetooth adaptor alman gerek. 150-200tl ye bulabilirsin

win 11de bluetooth dongle ile kopmasız gecikmesiz kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Hatta bilgisayarlar için başka kol arayışına girmeyin derim. Tek tavsiyem ithalatçı garantili almayın :)

win 11de bluetooth dongle ile kopmasız gecikmesiz kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Hatta bilgisayarlar için başka kol arayışına girmeyin derim. Tek tavsiyem ithalatçı garantili almayın :)
dongle olmadan oynayamaz mıyım? Ve neden ithalatçı garanti öner miyorsunuz?

dongle olmadan oynayamaz mıyım? Ve neden ithalatçı garanti öner miyorsunuz?
çünkü ufak bi arıza durumunda değişim yapmak istemiyorlar ürünler genelde 2 3 yıl rafta beklemiş oluyor microsoft garantisi olmuyor yani cihazın. Dongle olmadan yalnızca type-c kablo ile bağlayarak oynayabilirsiniz kablosuz oynayamazsınız

çünkü ufak bi arıza durumunda değişim yapmak istemiyorlar ürünler genelde 2 3 yıl rafta beklemiş oluyor microsoft garantisi olmuyor yani cihazın. Dongle olmadan yalnızca type-c kablo ile bağlayarak oynayabilirsiniz kablosuz oynayamazsınız
Hocam internette bluetooth ile oyun testleri var ve sorunsuz gözüküyor. Ayrıca kutudan type-c kablosu çıkar mı? Dongle pahalı diye biliyorum.

Hocam internette bluetooth ile oyun testleri var ve sorunsuz gözüküyor. Ayrıca kutudan type-c kablosu çıkar mı? Dongle pahalı diye biliyorum.
hayır kutudan kablo çıkmıyor ama ben telefonumun kablosunu bağlayıp oynamıştım sorun olmadı. XBOX orijinal dongle pahalı evet ama bluetooth donglelar çok pahalı değil iş görecek kaliteli bi dongle 150-200tl civarına bulunabiliyor max

Geri