Xbox 9. Nesil Kol İçin Hangisi Mantıklı (Batarya)

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,076
Arkadaşlar biliyorsunuz kol pil ile çalışıyor. Ben de şöyle iki seçenek düşündüm, ya 4 Güçlü duracell pil ve pil şarj aleti alacağım ya da Xboxın ayrı çıkardığı kollar için olan bataryadan alacağım. Eğer pil alırsam 200(Veya daha az) batarya alırsam 350 TL gibi tutacak.

Ben hem daha ucuz hem de daha geniş kullanım alanı olduğu için pil almayı düşünüyorum. Siz?

Ben ucuz olanı, yani pili öneririm. Eğer konsol ile aranda çok mesafe yoksa da, kablo ile kullanabilirsin.
(Ben kablo ile kullanıyorum)

Ben ucuz olanı, yani pili öneririm. Eğer konsol ile aranda çok mesafe yoksa da, kablo ile kullanabilirsin.
(Ben kablo ile kullanıyorum)
Öyle yapmayı düşünüyordum ancak rahat olmadığını fark ettim o yüzden şimdi böyle bir şey arıyorum.

Arkadaşlar biliyorsunuz kol pil ile çalışıyor. Ben de şöyle iki seçenek düşündüm, ya 4 Güçlü duracell pil ve pil şarj aleti alacağım ya da Xboxın ayrı çıkardığı kollar için olan bataryadan alacağım. Eğer pil alırsam 200(Veya daha az) batarya alırsam 350 TL gibi tutacak.

Ben hem daha ucuz hem de daha geniş kullanım alanı olduğu için pil almayı düşünüyorum. Siz?
en güzeli duracell alman. 4 tane alırsın bittikçe değiştirirsin.

Arkadaşlar bir de bu kolu nasıl kullanacağım anlatabilecek var mı? Açma kapama gibi şeylerden bahsediyorum. Dün Bluetooth üzerinden bağladım bir süre oynamayınca kol kendiliğinden kapandı tekrar üzerindeki Xbox tuşuna felan basarak açtım. Kullanım kılavuzunda da bunlar yer almıyor.

Geri