Xbox kolu pc için çok daha iyi olacaktır hem ergonomiktir hem de windows işletim sistemi ile senkronize çalışmaktadırBasliktada gordugunuz gibi hangisi tercih edilmeli pc için
9.nesil kullanmış biri olarak tabii ki de XboxBasliktada gordugunuz gibi hangisi tercih edilmeli pc için
Xbox uygulamasinda oyunlarim fazla hem xbox pcde hem steamda oynuyucam ps 5 xbox uygulamasinda calisiyormu? Bilginiz varmips5 dualsense de silah geri tepmesi var her oyun için yok ama iyi bir özellik tabi pc de de bu özellik çalışıyor mu bilmiyorum
Titresimleri guzelmi acaba daha cok forza horizon ets felan oynucam9.nesil kullanmış biri olarak tabii ki de Xbox
O konu da bilgim yok maalesefXbox uygulamasinda oyunlarim fazla hem xbox pcde hem steamda oynuyucam ps 5 xbox uygulamasinda calisiyormu? Bilginiz varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titresimleri guzelmi acaba daha cok forza horizon ets felan oynucam
Valla iki oyunda da denemedim. Sattım zaten.Xbox uygulamasinda oyunlarim fazla hem xbox pcde hem steamda oynuyucam ps 5 xbox uygulamasinda calisiyormu? Bilginiz varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titresimleri guzelmi acaba daha cok forza horizon ets felan oynucam
Hayır.Tesekkur ederim steamde kullandinmi?
ps5 dualsense de silah geri tepmesi var her oyun için yok ama iyi bir özellik tabi pc de de bu özellik çalışıyor mu bilmiyorum
Demek istediğiniz şey "ps 5 kolu xbox uygulamasındaki oyunlarla çalışıyor mu ?" bu mu?Xbox uygulamasinda oyunlarim fazla hem xbox pcde hem steamda oynuyucam ps 5 xbox uygulamasinda calisiyormu? Bilginiz varmi
Evet benim icin onemli olanlardan biride steam ve xbox uygulamasinda calismasi ps 5 xbox uygulamasinda calismiyor bildigim kadariylaDemek istediğiniz şey "ps 5 kolu xbox uygulamasındaki oyunlarla çalışıyor mu ?" bu mu?