Ejderha12213
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 1300
Arkadaşlar bütçem 1300 tl ve gamesir nova lite mı yada üstüne para koyup xbox 9. Nesil almak mantıklı
Sıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzden.Arkadaşlar bütçem 1300 tl ve gamesir nova lite mı yada üstüne para koyup xbox 9. Nesil almak mantıklı
Sıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzdexb
Xboxa okadar para harcamaya gerek yok yaniSıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzden.
Yani fp açısından gamesir daha iyi. Xbox yerine 1 değilde 2-3 tane gamesir alabilirsin.Xboxa okadar para harcamaya gerek yok yani