Neler Yeni

Gamesir nova lite vs xbox 9. Nesil

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali yılmaz
Bütçe
1300
Arkadaşlar bütçem 1300 tl ve gamesir nova lite mı yada üstüne para koyup xbox 9. Nesil almak mantıklı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar bütçem 1300 tl ve gamesir nova lite mı yada üstüne para koyup xbox 9. Nesil almak mantıklı
Sıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzdexb

Sıfır olarak nova lite sattığım insanlar ile bazen sohbet ediyorum, yeni sattıklarım henüz yeni kullanmaya başladıkları için tam emin olamazlar ama 1 yıllık kullanıcılarım örneğin hala canavar gibi ç.alıştığını söylüyorlar. Öneririm o yüzden.
Xboxa okadar para harcamaya gerek yok yani

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Erdem çay
Xbox daha kaliteli fakat pil ve şarj cihazı almanız lazım Buda fiyatı çok arttırıyor gamesir alman daha mantıklı bu bütçede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom