Çözüldü✓ Xbox 9.nesil vs GameSir Nova Lite

gulikit es pro 1300 tl ye denk geliyor, sanırım en mantıklısı bu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim hocam tecrübeniz için, ama sanırım gulikit es pro alacağım en kafama yatan bu oldu gibi
Attığım her kolun kendine göre farklılıkları var ama Es Pro aralarındaki en f/p'si bence. Bende şuanda Gamesir G7 Pro, 8bitdo Ultimate 2C Wukong ve Gulikit ES Pro var, kargo da ise EasySMX X05 Pro ve ZD Gaming Classic Legend var.

@nazmy6 hocam bana özelden yazarsan en ucuz ve sorunsuz alabileceğin yeri atayım sana. Amazon UK'den alamazsın.

Attığım her kolun kendine göre farklılıkları var ama Es Pro aralarındaki en f/p'si bence. Bende şuanda Gamesir G7 Pro, 8bitdo Ultimate 2C Wukong ve Gulikit ES Pro var, kargo da ise EasySMX X05 Pro ve ZD Gaming Classic Legend var.
Maşallah hocam, benim tek derdim fc26 oynamak :D ve karakterlerin keskin dönüşler yapabilmesi. şuan ki 9.nesil kolum sağolsun sanki karakterlerimi arkadan birisi çekiyormuş gibi hissediyorum.

Alıntıyı görüntüle
Tegenaria Lite bu fiyata denk geliyor shippingle beraber, mantıklı mı?
Değil. TR'de 1300 TL zaten. Yurtdışı için Gamesir sitesinden Gamesir Nova 2 Lite 1100 TL'ye geliyor. Bunun dışında Aknes'te 8bitdo ultimate 2c 1100 TL. Daha iyisi Easysmx x05pro kendi sitesinde 1500 TL. Bunlar kuponlu fiyatları ve alacağınız zaman atmanız gereken mail için yardımcı olurum.

Maşallah hocam, benim tek derdim fc26 oynamak :D ve karakterlerin keskin dönüşler yapabilmesi. şuan ki 9.nesil kolum sağolsun sanki karakterlerimi arkadan birisi çekiyormuş gibi hissediyorum.
@katipke hocam sağolsun bana yeni bi ufuk açtı normalde klavye ve mouse'lara baya ilgim vardı ama burası da farklı bir dünyaymış ya.

gulikit es pro 1300 tl ye denk geliyor, sanırım en mantıklısı bu gibi

teşekkür ederim hocam tecrübeniz için, ama sanırım gulikit es pro alacağım en kafama yatan bu oldu gibi
Asimetrisi ve outer dead zone fazla geldi bana

outer dead zone fazla olması ne gibi bir sorun teşkil edebilir hocam, bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın

Sizin kadar çok fazla teknik bilgiye sahip değilim fakat kol ile NBA ve Fifa oynadım bu oyunları rekabetçi sevideye oynuyorum G7 Pro ile aralarında bir performans farkı hissetmedim.

outer dead zone fazla olması ne gibi bir sorun teşkil edebilir hocam, bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
Outer dead zone, analoğun menzilinin sınırına yakın, daha fazla hareketin kaydedilmediği alandır. Bu durum, analoğun tam eğimde daha az tepki vermesine neden olarak oyunlarda hızlı dönüşler veya maksimum hız gibi eylemleri etkileyebilir. Outer dead zone'u, ne kadar "kayıp" menzil olduğuna göre değerlendiriyoruz; ölü bölge ne kadar küçükse o kadar iyidir, çünkü analoğun menzilinin tamamını kullanarak daha hassas kontrol sağlar. Analog Asimetrisi, joystick'in farklı yönlerdeki tepkisinin tutarlılığını ölçer. İdeal olarak, analoğun merkezden fiziksel olarak %80 oranında saptırırsanız, yazılım hangi yönden olursa olsun %80 sapma bildirmelidir. Yüksek bir asimetri puanı, aynı fiziksel hareket için bildirilen koordinatların tutarsız olduğu bir sorunu gösterir; örneğin, bir yönde %60, diğerinde %90. Bu durum, nişan alma ve kontrol öngörülebilirliğini olumsuz etkileyen düzensiz, genellikle "yumurta şeklinde" bir tepki alanı oluşturur.

Sizin kadar çok fazla teknik bilgiye sahip değilim fakat kol ile NBA ve Fifa oynadım bu oyunları rekabetçi sevideye oynuyorum G7 Pro ile aralarında bir performans farkı hissetmedim.
NBA ve Fifa gibi oyunlarda anlaşılacak bir durum değil. Daha çok nişan alıp oynadığınız oyunlarda anlarsınız.

ikisinide eleyip super nova almak en mantıklısı.

@federalper sağolsun, aknes üzerinden nasıl uygun fiyata ürün alabileceğimi gösterdi ve 8bitdo ultimate 2c de karar kıldım. bu fiyata bu özelliklere başka bir kol bulamazdım galiba. diğer yorum yapıp fikirlerini belirten arkadaşlara da ayriyetten teşekkürler

Değil. TR'de 1300 TL zaten. Yurtdışı için Gamesir sitesinden Gamesir Nova 2 Lite 1100 TL'ye geliyor. Bunun dışında Aknes'te 8bitdo ultimate 2c 1100 TL. Daha iyisi Easysmx x05pro kendi sitesinde 1500 TL. Bunlar kuponlu fiyatları ve alacağınız zaman atmanız gereken mail için yardımcı olurum.
hocam bu ürünlere ek kargo ücreti ve vergi çıkmıyor mu

hocam bu ürünlere ek kargo ücreti ve vergi çıkmıyor mu
Kargo ücreti olan da var olmayan da var fiyatları kargo dahil bakarak yazdım bunun dışında vergi meselesi ayrı bir konu onun için satıcıya mail atıyorsunuz. Alacağınız bir ürün olduğu zaman yazarsınız yardımcı olurum.

Geri