Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Vs PS5 Dualsense

lebron23

80+ Bronze
pc tarafında portlama harici bu oyunlar kaymak gibi zaten layout konusunda haptic feedback içinde sertlik ayarını biraz arttırınca hissiyatı daha iyi oluyor
Hocam ben ps5 için yaptım yorumumu. Zaten pc için haptic feedback yok gibi bir şey. 2-3 oyuna değmez ki.

Hocam bir kişi ds i xbox a göre daha konforlu bulabilir, dahili bataryası olması güzeldir ve saygı duyulası nedenlerdir ama trigger haptic feedback için tercih edilmez.

Bence

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
İki koluda hem konsolda hem pc de kullandım pc için kesinlikle xbox gamepad tercih etmelisin sorunsuz bir şekilde uğramadan kullanırsın yanına da sarjlı pil aldın mı tamamdır. İki kolu konsolda karşılaştırsak eğer xbox gamepad ps5 kolunun yanına bile yaklaşamaz arada öyle bir fark var ama pc portunda durum bu maalesef.

WhoCares

80+ Gold
xbox diyorum ben kavraması ve kullanması bana göre daha rahat ve yormuyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben ps5 için yaptım yorumumu. Zaten pc için haptic feedback yok gibi bir şey. 2-3 oyuna değmez ki.

Hocam bir kişi ds i xbox a göre daha konforlu bulabilir, dahili bataryası olması güzeldir ve saygı duyulası nedenlerdir ama trigger haptic feedback için tercih edilmez.

Bence
Var ancak yapması uğraştırıyor adamı Kendimden biliyorum ben ileride ps5 alacağım için aldım dsyi yoksa xbox daha iyi bende sizin pc için konuştuğunuzu düşündüm :D

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Yıllardan beri PS kolu kullanıyorum. Xbox kolu alıp oynadım bir ara, alışamadım. Dualsense aldım, daha rahatım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar ben oyun kolu almak istiyorum pc için Win11 pro kullanıyorum dediğiniz xbox kolu hangisi gunde 6 saat kullansam sıkıntı çıkarır mı ve rica etsem link atarmisiniz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bende Xbox aldım 1 aydır kullanıyorum tablet telefon bilgisayar her cihazla anında uyumlu çalışıyor, dizayn olarak da PS kollarından daha iyi buluyorum. PS kolu daha teknolojik yapılar barındırsa da playstation dışında Xbox kolu tercih ederdim şahsen. (Şarjlı pil ve şarj makinesi alman lazım sürekli pil almayacaksan.)

Top Bottom