yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
Ürünü simdi gördüm üzerine koyup amazondan da alinabilir ama piyasaya gore iyi bir fiyat https://ty.gl/a7o3rxiy8y
Hocam aliexpres pek guven vermiyorda bu islerde dediginiz urun buysa eger amazondan almak mantiklimidir ve yurdisi oldugu icin amazonda garanti gibi durum varmidir eger yoksa aliexpreste varmidiraliexpressten aynı fiyata ultimate bluetooth alınabilir çok daha iyi bir kol
Trendyoldan sevap alınmaz.
Amazon her ürün yurtdışı değil ki tr satıcısından al yurtiçi olsunHocam aliexpres pek guven vermiyorda bu islerde dediginiz urun buysa eger amazondan almak mantiklimidir ve yurdisi oldugu icin amazonda garanti gibi durum varmidir eger yoksa aliexpreste varmidir
Bu urunun tr saticisi varmi benmi goremedim acaba ve xbox controllerdan daha iyi diyorlar hall effect dongle olmasindan dolayiAmazon her ürün yurtdışı değil ki tr satıcısından al yurtiçi olsun
Hocam hem yansanayi ürünler çıkabiliyor hem de müşteri hizmetleri gram güven vermiyor hayatta bir şey alınmaz. Bir tek bazen trendyol'un kendisi ürün satıyor veya mediamarkt gibi satıcılar trendyola ilan koyuyor anca öyle alınır yoksa hiç bulaşmamak lazım.
aliexpresden 500 -700 tl civarı controller önersi verebilirmisinaliexpressten aynı fiyata ultimate bluetooth alınabilir çok daha iyi bir kol
8btdo ultimate c 2.4galiexpresden 500 -700 tl civarı controller önersi verebilirmisin
var gizala diye bir satıcı satıyor resmi sitesine girip alabilirsiniz piyasadaki çoğu gamepadi gizala getirtiyor diye biliyorumBu urunun tr saticisi varmi benmi goremedim acaba ve xbox controllerdan daha iyi diyorlar hall effect dongle olmasindan dolayi