Neler Yeni

Yardım Xbox Controller 9. Nesil Şarj/Kullanım Önerisi

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Son düzenleme:

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Emir Bayram
5 gün önce sipariş verdiğim ve elime 20.07.2023 tarihinde ulaşan Xbox kontrolcüsünün PC ye tak çalıştır olarak basit kullanımı olduğu için tercih ettim. Fakat Şarj Kitinin fiyatını görünce canım sıkıldı.
Sonrasında PS 5 DUALSENSE in PC ye programla uyumlu ve her oyunda sorunsuzca çalıştığını öğrenince acaba iade etmelimiyim diye düşünmeye başladım.
Çünkü Xbox kolu 2100 e aldım, şarj kitiyle bu bana 3000 lere mal olur. onun yerine 2 tane DUALSENSE alabilirim ve klavyeye gerek kalmadan çift kolla FİFA filan atabilirim diye düşündüm.
Önerileriniz neler, iade etmeli miyim??
Bahsettiğim kontrolcünün fiyatıda uygun hem.
kankam linkteki şarj standı :)

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
5 gün önce sipariş verdiğim ve elime 20.07.2023 tarihinde ulaşan Xbox kontrolcüsünün PC ye tak çalıştır olarak basit kullanımı olduğu için tercih ettim. Fakat Şarj Kitinin fiyatını görünce canım sıkıldı.
Sonrasında PS 5 DUALSENSE in PC ye programla uyumlu ve her oyunda sorunsuzca çalıştığını öğrenince acaba iade etmelimiyim diye düşünmeye başladım.
Çünkü Xbox kolu 2100 e aldım, şarj kitiyle bu bana 3000 lere mal olur. onun yerine 2 tane DUALSENSE alabilirim ve klavyeye gerek kalmadan çift kolla FİFA filan atabilirim diye düşündüm.
Hocam bu şarj standı yalnız

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
demeee lan ben kol sandım :D kolları ne kadar peki bi link var mı hacı
Sanırsam bu bir kanalda incelemesini görmüştüm.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
H-Hocam linkteki razer'in sarj standının fiyatı... Dualsense 2.5 dan başlıyor.

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emrah Saraç
Instagram
https://www.instagram.com/emrah.sarac37/
Steam
https://steamcommunity.com/id/SilentScream37/
Twitter
onnumarakaptan
Facebook
BlackSea37
Arkadaş doğru söylüyor şarj standı o 2400TL gibi bir fiyattan başlıyor ki USB Type C kablo ile şarj edip kablolu da kullanabiliyorsunuz.Dualsense xbox kolundan daha verilmi aslında REWASD diye program ile kullanıyorum desteklemeyen oyunlarda X360 kontrolcü modunda algılatıyor onun haricinde Steam'den aldığın oyunlara steam driver sağlıyor birde kendi PC ye çıkmış PS oyunlarında birebir destekliyor iade etme şansınız var ise dualsense yi bende öneririm size

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
H-Hocam linkteki razer'in sarj standının fiyatı... Dualsense 2.5 dan başlıyor.
Sanırsam bu bir kanalda incelemesini görmüştüm.

2500 TL dualsense
uyandırdılar beni :D peki xbox ta kalmalı mıyım yani buna ne dersiniz şarj kitini alıp?

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
uyandırdılar beni :D peki xbox ta kalmalı mıyım yani buna ne dersiniz şarj kitini alıp?
Hocam kolunuz pilli mi? Şarj kiti yerine şarjlı pilde tercih edebilirsiniz. Bende 360 kolu var şarjlı pil kullanıyorum.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Xbox'dan devam bazı spesifik manyak oyunlar sadece xbox gamepad istiyor. Zaten çıkan tüm oyunlar xbox gamepad öneriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,207
Üyeler
167,079
Son üye
Byelusive
Top Bottom