Neler Yeni

Yardım Xbox Controller 9. Nesil Şarj/Kullanım Önerisi

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Arkadaş doğru söylüyor şarj standı o 2400TL gibi bir fiyattan başlıyor ki USB Type C kablo ile şarj edip kablolu da kullanabiliyorsunuz.Dualsense xbox kolundan daha verilmi aslında REWASD diye program ile kullanıyorum desteklemeyen oyunlarda X360 kontrolcü modunda algılatıyor onun haricinde Steam'den aldığın oyunlara steam driver sağlıyor birde kendi PC ye çıkmış PS oyunlarında birebir destekliyor iade etme şansınız var ise dualsense yi bende öneririm size
fiyatları hemen hemen aynı olmasına rağmen değer diyorsunuz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kolunuz pilli mi? Şarj kiti yerine şarjlı pilde tercih edebilirsiniz. Bende 360 kolu var şarjlı pil kullanıyorum.
evet pilli. şarjlı pille şarj kiti hemen hemen aynı fiyata gelmiyor mu?

Xbox'dan devam bazı spesifik manyak oyunlar sadece xbox gamepad istiyor. Zaten çıkan tüm oyunlar xbox gamepad öneriyor.
hmm anladım o zaman iadeye gerek yok. durduk yere canım sıkıldı ya olaya bak akşam akşam :D

TheworstD32132

80+ Bronze
fiyatları hemen hemen aynı olmasına rağmen değer diyorsunuz yani

evet pilli. şarjlı pille şarj kiti hemen hemen aynı fiyata gelmiyor mu?
Aldıysan artık iade etme xbox kolu odundan başka bir şey değil ama dualsense'de 2.5k edecek bir kol değil.Ben 2 yıl önce o gamepadi sony garantili olanını 730 TL'ye almıştım.

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Aldıysan artık iade etme xbox kolu odundan başka bir şey değil ama dualsense'de 2.5k edecek bir kol değil.Ben 2 yıl önce o gamepadi sony garantili olanını 730 TL'ye almıştım.
Aldım ya Hatta suan 2 ay kullanamayacağım bile şantiyede kalıyorum eve gidince deneyeceğim. Bir sorunu varmı onu bile test edemedim. 2100 e indigini gorunce hemen alayım ilerde zam yer diye aldım

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Xbox'dan devam bazı spesifik manyak oyunlar sadece xbox gamepad istiyor. Zaten çıkan tüm oyunlar xbox gamepad öneriyor.
Hocam kolunuz pilli mi? Şarj kiti yerine şarjlı pilde tercih edebilirsiniz. Bende 360 kolu var şarjlı pil kullanıyorum.
Arkadaş doğru söylüyor şarj standı o 2400TL gibi bir fiyattan başlıyor ki USB Type C kablo ile şarj edip kablolu da kullanabiliyorsunuz.Dualsense xbox kolundan daha verilmi aslında REWASD diye program ile kullanıyorum desteklemeyen oyunlarda X360 kontrolcü modunda algılatıyor onun haricinde Steam'den aldığın oyunlara steam driver sağlıyor birde kendi PC ye çıkmış PS oyunlarında birebir destekliyor iade etme şansınız var ise dualsense yi bende öneririm size
arkadaşlar peki bu paylaştığım şarj kiti benim 9. nesil kola uygun mu? platforma series x yazıyorda kafam karıştı alayım mı ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şarjlı pil daha mantıklı geliyor bana. Bir sorun olması durumunda yeni pil alıp geçersin.

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Şarjlı pil daha mantıklı geliyor bana. Bir sorun olması durumunda yeni pil alıp geçersin.
almışken 2 tane alacaktım onun yerine şunu yapsam mantıklı olur mu?
1 adet şarj kiti
1 adette şarj edilebilir piller ve şarj cihazı. bu daha mantıklı geldi bana

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
almışken 2 tane alacaktım onun yerine şunu yapsam mantıklı olur mu?
1 adet şarj kiti
1 adette şarj edilebilir piller ve şarj cihazı. bu daha mantıklı geldi bana
Bu kit bana uzun kullanımda mantıklı gelmiyor. Pil şarj cihazı ve birkaç pil almak daha mantıklı geliyor.

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Bu kit bana uzun kullanımda mantıklı gelmiyor. Pil şarj cihazı ve birkaç pil almak daha mantıklı geliyor.
anladım. şimdi ürün yorumlarına baktımda 2023 güncelindeki yorumlar rezalet. evet pil daha mantıklıymış. yada kabloyu tak oyna

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ben 2023 başlarında 1.8 e almıştım siyah modelini 100 200 tl bişey oynuyodu beyazla arasında eurasia garantili
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ight-black-eurasia-garantili-pm-HBC000007MYLK hepsiburada üzerinde fiyatı bu olmuş şaka gibi önceden 800 TL'ye konsolun kendisi alınıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,549
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom