Xbox şarj kitinin alternatifi var mı

Açıkçası daha henüz hiç bitirdiğim olmadı, 3 saat forza horizon 5 oynadım oyun içerisinde de baya titriyor kol dolayısı ile şarjı daha hızlı bitirir, daha henüz 3 saatten uzun süre oynamadım. Yanında 2 adet batarya ile geliyor, son zamanlarda aldığım en f/p ürünlerden birisi olabilir. 2 kol şarj edebiliyor, bende tek kol olduğu için henüztest edemedim ama beklentimden gerçekten daha iyi geldi.Alıntıyı görüntüle

Açıkçası daha henüz hiç bitirdiğim olmadı, 3 saat forza horizon 5 oynadım oyun içerisinde de baya titriyor kol dolayısı ile şarjı daha hızlı bitirir, daha henüz 3 saatten uzun süre oynamadım. Yanında 2 adet batarya ile geliyor, son zamanlarda aldığım en f/p ürünlerden birisi olabilir. 2 kol şarj edebiliyor, bende tek kol olduğu için henüztest edemedim ama beklentimden gerçekten daha iyi geldi.Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam öneri için teşekkür ederim muhtemelen vericem siparişi :)

6 ya da 8 tane pilim var, hiç bir zaman şarjsız kalmadım. Misafir geldiği zaman ikinci kol bile dolu oluyor. Başta 2 ya da 4 pil alsanız yeter, indirim dönemlerinde doldurma döngüsü bol olan pilleri topluyoruz zaten

Konuyu hortlatıyorum ama, hocam seçtiğiniz seçenek hangisi oldu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,161
Üyeler
185,035
Son üye
sayrox.0
Geri