Neler Yeni

Xbox şarj kitinin alternatifi var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Açıkçası daha henüz hiç bitirdiğim olmadı, 3 saat forza horizon 5 oynadım oyun içerisinde de baya titriyor kol dolayısı ile şarjı daha hızlı bitirir, daha henüz 3 saatten uzun süre oynamadım. Yanında 2 adet batarya ile geliyor, son zamanlarda aldığım en f/p ürünlerden birisi olabilir. 2 kol şarj edebiliyor, bende tek kol olduğu için henüztest edemedim ama beklentimden gerçekten daha iyi geldi.Alıntıyı görüntüle

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Yağız Çelik
Açıkçası daha henüz hiç bitirdiğim olmadı, 3 saat forza horizon 5 oynadım oyun içerisinde de baya titriyor kol dolayısı ile şarjı daha hızlı bitirir, daha henüz 3 saatten uzun süre oynamadım. Yanında 2 adet batarya ile geliyor, son zamanlarda aldığım en f/p ürünlerden birisi olabilir. 2 kol şarj edebiliyor, bende tek kol olduğu için henüztest edemedim ama beklentimden gerçekten daha iyi geldi.Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam öneri için teşekkür ederim muhtemelen vericem siparişi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Tamam hocam öneri için teşekkür ederim muhtemelen vericem siparişi :)
Şimdiden hayırlı olsun hocam öyle ise :), umarım siz de benim gibi memnun kalırsınız. İyi akşamlar.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
6 ya da 8 tane pilim var, hiç bir zaman şarjsız kalmadım. Misafir geldiği zaman ikinci kol bile dolu oluyor. Başta 2 ya da 4 pil alsanız yeter, indirim dönemlerinde doldurma döngüsü bol olan pilleri topluyoruz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Konuyu hortlatıyorum ama, hocam seçtiğiniz seçenek hangisi oldu?

Top Bottom