Yok hocam ne zararı olacak.9.nesil kontrollerin içinden çıkan normal piller bitti elimde şarjlı piller var onunla kullansam kola zararı olur mu (içinden çıkan piller 1.5v.takmak istedim şarjlı piller 1.2v)
Gecikme oluyor gibiYok hocam ne zararı olacak.
9.nesil kontrollerin içinden çıkan normal piller bitti elimde şarjlı piller var onunla kullansam kola zararı olur mu (içinden çıkan piller 1.5v.takmak istedim şarjlı piller 1.2v)
bir tane typec uçlu kablo varsa pc ye pilsiz bağlada kullan. ben öyle yapıyorum hem gecikme şu bu derdide yok
Ben ayrintilara dikkat ederim nolur nolmaz bozulmasın diye kablo ile mantıklı geldi peki kablo fark eder mieski telefonum gm9 pro idi. ondan kalan bir şarj kablosu vardı bir ucu type-c diğer ucuda type-a taktım kullanıyom 0 sıkıntı. pillerde takılı değil
sağlam olsun yeter, çok farkettirecek bir durum yok. pille kullanacaksan kablonun yetmediği mesafede kullanBen ayrintilara dikkat ederim nolur nolmaz bozulmasın diye kablo ile mantıklı geldi peki kablo fark eder mi
Knk kol pili çok erken yedi çare bulmak lazımsağlam olsun yeter, çok farkettirecek bir durum yok. pille kullanacaksan kablonun yetmediği mesafede kullan
doğrudur, ya pil şarj etme aleti ile piller şarj edilebiliyorsa şarj edicen ya da bunlardan birini alacaksın;Knk kol pili çok erken yedi çare bulmak lazım