S SAMIESS 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Sami Özcan 13 Temmuz 2020 #1 arkadaşlar iyi geceler xbox game bar da oyun klibi aldığım da discord da olduğumuz halde benim kendi sesimi kaydetmiyor ama arkadaşlarımın sesini kaydediyor sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler..
arkadaşlar iyi geceler xbox game bar da oyun klibi aldığım da discord da olduğumuz halde benim kendi sesimi kaydetmiyor ama arkadaşlarımın sesini kaydediyor sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler..
OdinSonThoR 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 7,374 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,328 Konum İstanbul, Üsküdar İsim Cemal Faruk Koçak 14 Temmuz 2020 #2 mikrofon aarının açık olduğundan emin misin dc pc içinde olduğundan onların sesi kaydoluyor
S SAMIESS 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Sami Özcan 14 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 OdinSonThoR yazmış: mikrofon aarının açık olduğundan emin misin dc PC içinde olduğundan onların sesi kaydoluyor Devamı için tıklayın... arkadaşlarım beni duyuyor açık
OdinSonThoR yazmış: mikrofon aarının açık olduğundan emin misin dc PC içinde olduğundan onların sesi kaydoluyor Devamı için tıklayın... arkadaşlarım beni duyuyor açık
K Kuzi 80+ Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Kuzey 5 Mayıs 2021 #4 Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum çözüm önerisi olan yok mu? Üzerinden 1 yıl geçmiş eğer sorunu çözdüyseniz benimle paylaşabilir misiniz?
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum çözüm önerisi olan yok mu? Üzerinden 1 yıl geçmiş eğer sorunu çözdüyseniz benimle paylaşabilir misiniz?