Xbox Game pass iade edebilir miyim ?

Reaksiyon skoru
50
Öncelikle merhabalar. 2 ay önce kodla etkinleştirdiğim Xbox Game pass'i iade etmeyi unutmuşum. Geçen gün karttan para çekti iade makalesini okudum ama üyeliği iptal etmeye çalışırken zaten ödeme yaptınız iptal edemezsiniz diyor 45₺ çekti lütfen yardım edin.

Öncelikle merhabalar. 2 ay önce kodla etkinleştirdiğim Xbox Game pass'i iade etmeyi unutmuşum. Geçen gün karttan para çekti iade makalesini okudum ama üyeliği iptal etmeye çalışırken zaten ödeme yaptınız iptal edemezsiniz diyor 45₺ çekti lütfen yardım edin.
Kardeşim sana firma dışında kim yardım edebilir ki.
Burayı ara bilgi al.

desteğe yazın iade etmezler sanırım çünkü iptal etmediğiniz sürece para çekmelerini onaylıyorsunuz alırken.Genede desteğe yazın derim.

İptal eder etmez para geri yatabilir. Daha önce başıma geldi.

Buradan baktım iade etmeye çalıştığımda ödemeyi yaptınız falan diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim sana firma dışında kim yardım edebilir ki.
Burayı ara bilgi al.

desteğe yazın iade etmezler sanırım çünkü iptal etmediğiniz sürece para çekmelerini onaylıyorsunuz alırken.Genede desteğe yazın derim.
2 gün oldu denerim.

İptal eder etmez para geri yatabilir. Daha önce başıma geldi.
Eder etmez yatmadı birkaç gün sonra gelir mi ?

Muhtemelen her üyelik de olduğu gibi ; beyefendi bu ay için ücret çekilmiş ve bunu sizin kontrol etmeniz gerekiyordu , bizim değil ve bundan sonra çekilmesini istemiyorsanız iptal edebilirsiniz diyeceklerdir.
Ve haklı olarak iade yapmayacaklar.

Muhtemelen her üyelik de olduğu gibi ; beyefendi bu ay için ücret çekilmiş ve bunu sizin kontrol etmeniz gerekiyordu , bizim değil ve bundan sonra çekilmesini istemiyorsanız iptal edebilirsiniz diyeceklerdir.
Ve haklı olarak iade yapmayacaklar.
E-postama para çekildi vs. şeyler gelmedi bununla iade alabilir miyim?

E-postama para çekildi vs. şeyler gelmedi bununla iade alabilir miyim?
İlk önce müşteri hizmetlerini aramalısın.
Onlar sana iade olacağından ya da olmayacağından bahsedecekler zaten.
Onların söyledikleri olumlu-olumsuz cevaba göre hareket edersin.
Ama çnlem olarak şuan da yapman gereken her ay üyelik yenile tik'ini kapatmalısın ve kart bilgilerini sistemden silmelisin.

Geri