A ardaaaq 80+ Gold Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 6,272 Dahası Reaksiyon skoru 2,193 İsim Songül 8 Ekim 2022 #14 DenizGöksu yazmış: baktım şuan içinde ea play oyunlarını gösteriyor ama var mıdır anlamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Ekim 2022 hmm anladımm ultimate alınca ea + xbox oluyo yani Devamı için tıklayın... var knk battlefield serisi dead space serisi hep game passten oynadım ben
DenizGöksu yazmış: baktım şuan içinde ea play oyunlarını gösteriyor ama var mıdır anlamadım Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Ekim 2022 hmm anladımm ultimate alınca ea + xbox oluyo yani Devamı için tıklayın... var knk battlefield serisi dead space serisi hep game passten oynadım ben
D DenizGöksu 80+ Bronze Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 733 Dahası Reaksiyon skoru 161 İsim Deniz Göksu 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ea play ile birlikte olması için ultimate almam lazım dimi
Akagami no shanks 80+ Bronze Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 917 8 Ekim 2022 #16 DenizGöksu yazmış: köpeğin oluyor derken ea play oyunları xbox ta var mı anlamadım da Devamı için tıklayın... Xbox Game Pass alınca EA Play'de geliyor sanırım (Ubisoft ilede karıştırmış olabilirim emin değilim)
DenizGöksu yazmış: köpeğin oluyor derken ea play oyunları xbox ta var mı anlamadım da Devamı için tıklayın... Xbox Game Pass alınca EA Play'de geliyor sanırım (Ubisoft ilede karıştırmış olabilirim emin değilim)