Kaan@1 80+ Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 204 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Kaan 27 Temmuz 2024 #1 Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir?
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,871 27 Temmuz 2024 #2 cavusx1012 yazmış: Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir? Devamı için tıklayın... bence herkes kendi zevkini söylicektir bende öyle yaapcaktım uğraşmayınd erim buyrund burdan istediğiniz özelliklerde aratıp bakın Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
cavusx1012 yazmış: Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir? Devamı için tıklayın... bence herkes kendi zevkini söylicektir bende öyle yaapcaktım uğraşmayınd erim buyrund burdan istediğiniz özelliklerde aratıp bakın Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
UmutM. 80+ Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Umut Mankan 27 Temmuz 2024 #3 cavusx1012 yazmış: Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir? Devamı için tıklayın... hikaye kısmı biraz az olsada diablo 4 oynamanı öneririm ilk defa oyniyacaksan necromencer sınıfı ile başla
cavusx1012 yazmış: Xbox game pass aldım ne oynayacağımı bilmiyorum,içindeki sağlam hikayeli oyunlar nelerdir? Devamı için tıklayın... hikaye kısmı biraz az olsada diablo 4 oynamanı öneririm ilk defa oyniyacaksan necromencer sınıfı ile başla