Demacia'lı Master Yi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,648
Stalker 2 falan oynatmaz mı yani? ea ubisoft falan derken kardo normal xbox gamepass de bulunan tüm oyunları indirip oynayamam mı?Güvenilir olabilir ama xbox harici ea ubisoft gibi sitelerin oyunlarını oynayamazsın bilgin olsun
Ea ve ubisoft oyunlarını oynayamazsınız ek olarak minecraftta buna dahil diye biliyorum.Xbox Game Pass Sınırsız alacağım bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı?
Site
Nereler hocam orası 40tlye gamepass var mıNiye bu kadar pahalı diğer yerlerde 40tl sınırsız garantili
Hayır sadece xbox üzerinden indirilen offline oyunları oynatır 2. bir uygulama isteyen oyunları indiremezsinUsta bu gerçek mi ya ve online oynayabiliyormuyuz cod black ops 6 mesela
Ah be cod-mc-stalker2 için alacaktım da çoğu oyun yoksa alınır mı bilemedim.Ea ve ubisoft oyunlarını oynayamazsınız ek olarak minecraftta buna dahil diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar dışında gamepass içersindeki tüm oyunları oynayabilirsiniz. Ha bir de activision vardı
Link var mı bildiğin kardo?itemsatis itempazar tarzi yerlerde 20-100tl arasinda da bulabilirsin uraya 300 vermene gerek yok sinirsiz garantili almaya bak
Kral nerede?Niye bu kadar pahalı diğer yerlerde 40tl sınırsız garantili
Yok ya 450 küsür oyun oynanıyormuş öğrendim şimdi cod slatker2 vs için istemiştim de değmez gibi.Usta bu gerçek mi ya ve online oynayabiliyormuyuz cod black ops 6 mesela
Xbox Game Pass Sınırsız alacağım bir site buldum fakat güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı?
Site
Stalker 2 için biliyor musun açar mı?Hayır sadece xbox üzerinden indirilen offline oyunları oynatır 2. bir uygulama isteyen oyunları indiremezsin