Xbox Game Pass Üyelik!

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Arkadaşlar xbox game pass(pc) versiyonunu almak istiyorum mesela ilk ayı ödedim ikinci ayı ödemezsem ne olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Borçlu çıkarmıyım :D

Hiçbirşey olmaz. 6 TL'ye Ultimate alıp sonra aboneliği iptal ettirerek 6 TL'ye bir ay kullanabilirsiniz. Aldıktan hemen sonra iptal etmeyi unutmayın sonra 1 ay sonra 45 TL ye otomatik almasın. Ultimate bitince de standartta da 1 aylığı 6 TL ya 1 kere alabiliyorsunuz diye biliyorum.

ödemezsen üyeliğin iptal olur borçlu çıkmazsın

Hiçbirşey olmaz. 6 TL'ye Ultimate alıp sonra aboneliği iptal ettirerek 6 TL'ye bir ay kullanabilirsiniz. Aldıktan hemen sonra iptal etmeyi unutmayın sonra 1 ay sonra 45 TL ye otomatik almasın. Ultimate bitince de standartta da 1 aylığı 6 TL ya 1 kere alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Ben birkaç ay devam edeceğim standart sürüm alsam bilgisayarımda forza horizon 4 oynayabilirmiyim?

Ben birkaç ay devam edeceğim standart sürüm alsam bilgisayarımda forza horizon 4 oynayabilirmiyim?
PASS a dahil ise oynarsın pass ınn devam ettiği sürece. Forza Horizon4 pass a dahil diye biliyorum.

Kusura bakma rahatsız ediyorum gamepass standart versiyonu 14 TL lik olanda forza horizon 4 bulunmaktamı ben pek anlamadım :/
Dahil efendim. 15 TL lik olanı alarak gönül rahatlığı ile Forza Horizon 4 oynayabilirsiniz.

Pc de oynabilyoduk dimi Microsoft store üzerinden peki aldıktan sonra nasıl iptal etcez

PC de oynabilyoduk dimi Microsoft store üzerinden peki aldıktan sonra nasıl iptal etcez
Sanırım bu sayfadan biraz altlara inersen bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,682
Üyeler
187,718
Son üye
KadirBabaa
Geri