neden ultimate yapmak zorundayız o kısmı anlamadımUltimate yapman lazım
neden ultimate yapmak zorundayız o kısmı anlamadımUltimate yapman lazım
Gamepass olması için live gold sadece online oynamaya yarıyorneden ultimate yapmak zorundayız o kısmı anlamadım
Kanka yöntemden bağımsız olarak nasıl yaptın ?1 seneye uzattım oluyor
Kanka üyeliğim devam ediyordu PC gamepas 4 kere live Gold aldım otomatik yükseldi. 4 kere aldiktan sonra otomatik hata veriyor 5 tane olmuyor. En sonda da ultimate gamepassa çevirdimKanka yöntemden bağımsız olarak nasıl yaptın ?
Tamamdır agaKanka üyeliğim devam ediyordu PC gamepas 4 kere live Gold aldım otomatik yükseldi. 4 kere aldiktan sonra otomatik hata veriyor 5 tane olmuyor. En sonda da ultimate gamepassa çevirdim
O ne demek kankaTamamdır aga
Peki sana şunuda sorayım şu an hesabında 1 tane abonelik mi var ?
Gamepassim vardı yine de uzadı ?Eğer live goldunuz varsa evet gamepass varsa hayır
yani pc gamepass aboneliği ve ultimate aynı anda mı gözüküyor yoksa sadece ultimate mi varO ne demek kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepassim vardı yine de uzadı ?
Kanka en sonda ultimate yapınca hepsi olmuş oluyoryani pc gamepass aboneliği ve ultimate aynı anda mı gözüküyor yoksa sadece ultimate mi var
Ben konsol alırım belki bir kaç aya ondan yaptımyani pc gamepass aboneliği ve ultimate aynı anda mı gözüküyor yoksa sadece ultimate mi var
ben 1 kere aldım 2. kez alamıyorum live gold üyeliğini nereden alabilirim?Kanka en sonda ultimate yapınca hepsi olmuş oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben konsol alırım belki bir kaç aya ondan yaptım
en sonunda ultimateye dönüştürüyorsun live gold aboneliğini tek abonelik oluyor zaten game pass ultimate = hem pc game pass hem xbox game pass demek.yani pc gamepass aboneliği ve ultimate aynı anda mı gözüküyor yoksa sadece ultimate mi var