Xbox game pass

19hsyn96

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,327
Arkadaşlar xbox game pass im 2 ay acmadım kart bilgilerimide vermemiştim bugün açayım bakayım dedim bir baktım otomatik yenileme demiş 5 ayın 24 üne kadar var diyor herkeze mi verildi yoksa sıkıntı mi var para isterler mi sonradan?

Arkadaşlar xbox game pass im 2 ay acmadım kart bilgilerimide vermemiştim bugün açayım bakayım dedim bir baktım otomatik yenileme demiş 5 ayın 24 üne kadar var diyor herkeze mi verildi yoksa sıkıntı mi var para isterler mi sonradan?
kart bilgilerinin vermediysen para istekmez

kart bilgisi verdiğin için isteyebilir

Aynısı bana 2 kere oldu ininal karttan almıştım üyeliğim bitince içinde para olmadığı için alamadı ve üyeliği otomatik askıya aldı birdaha açmak istersen para veriyorsun yoksa direkt askıya alıyorlar

kart bilgisi verdiğin için isteyebilir
Ben kod ile üye oldum kart bilgilerimi hiç vermedim daha bugun alayımmı diye bakarken otomatik yenileme yazıyor ve 2 ay vermiş (24 mayıs kadar)

Aynısı bana 2 kere oldu ininal karttan almıştım üyeliğim bitince içinde para olmadığı için alamadı ve üyeliği otomatik askıya aldı birdaha açmak istersen para veriyorsun yoksa direkt askıya alıyorlar
Ben kod ile uye oldum kart bilgisi hiç vermedim ve 2ay yenilemiş. Kardeşim 1 saattir oynuyor

Son düzenleme:
siz zaten uzuzn süreli aldığınız için bitmeden bakmışsınızdır kendi kendine yenilenmez kart bilgilari olmadan
tamam doğru diyorsunuz ama ben 2019 12. ayında 3 aylık yaptım kod ile sonra bıraktım bugün bir açtım 2 aylık var yenilenmiş gözüküyor ve banka kartım 1 tane var ona da baktım hiç harareketlilik yok

tamam doğru diyorsunuz ama ben 2019 12. ayında 3 aylık yaptım kod ile sonra bıraktım bugün bir açtım 2 aylık var yenilenmiş gözüküyor ve banka kartım 1 tane var ona da baktım hiç harareketlilik yok

dondurulabiliyor üyelik kullanmadığınız zaman öyle olmuş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,207
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri