gamepass aylık ve yıllık olarak satışa sunuluyor online girebilirsiniz büyük ihtimal ayrı satıcılardan key alacaksanız online girememe ihtimaliniz var bu satıcılar kar için genelde aynı hesabı 3 4 kişiye sattıkları için birbirinizi oyundan atma durumu oluşabilir bence biraz daha fazla para verin ama güvenilir bir yerden alın (microsoft store dan yada hediyelik kartvizit gibi olan keylerden)Xbox Game Pass alıp fotza horizon 4 oynamayı planlıyorum online oynama desteği sunuyor mu bide sınırsız süreli satın alabileceğim Game pass satıcısı var mıdır önerleriniz nedir
İlk ay 6 TL zaten. Deneyebilirsiniz.Xbox Game Pass alıp fotza horizon 4 oynamayı planlıyorum online oynama desteği sunuyor mu bide sınırsız süreli satın alabileceğim Game pass satıcısı var mıdır önerleriniz nedir
Xbox Game Pass alıp fotza horizon 4 oynamayı planlıyorum online oynama desteği sunuyor mu bide sınırsız süreli satın alabileceğim Game pass satıcısı var mıdır önerleriniz nedir
https://www.gittigidiyor.com/video-...nvMcroHSRJz3vyy3_G47RBAyoKSzDWuhoCBHQQAvD_BwEgamepass aylık ve yıllık olarak satışa sunuluyor online girebilirsiniz büyük ihtimal ayrı satıcılardan key alacaksanız online girememe ihtimaliniz var bu satıcılar kar için genelde aynı hesabı 3 4 kişiye sattıkları için birbirinizi oyundan atma durumu oluşabilir bence biraz daha fazla para verin ama güvenilir bir yerden alın (microsoft store dan yada hediyelik kartvizit gibi olan keylerden)
bunu alırsan online oynayamassın adam alta yazmış
ama adamın yorumlarında hiçbir olumsuz yorum yok tabi bunlar bot falanda olabilir.
alırsanız memnunmusunuz yazarmısınız?