brunoalves
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
Neden götürmesin ki? Bence götürür. @isikt11 sanırsam konsol konularında bizden çok daha bilgiliMerhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
O psNeden götürmesin ki? Bence götürür. @isikt11 sanırsam konsol konularında bizden çok daha bilgili![]()
Evet bence iyi götürür. Ben 9.nesil kullanıyorum. Microsoft servisi bildiğim kadarıyla çok iyiymiş.Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
Xbox'la da aram sıfır değil. 6 yıl Xbox 360 kullandım, yeni nesil hariç diğer Xbox'ları da deneyimledim.
Düzgün kullanırsan götürür. Kaliteli bir ürün zaten.Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
hayatımda xbox gamepadi almadım genellikle hep ps3 ve ps4 kolu kullandım pcde ise 30-40 tl kullandım bu sefer almışken ömürlük alacağım bu attığım linkten alınır mı ?Xbox'la da aram sıfır değil. 6 yıl Xbox 360 kullandım, yeni nesil hariç diğer Xbox'ları da deneyimledim.
Düzgün kullanırsan götürür. Kaliteli bir ürün zaten.
Kankam buda iyide pusudayım herhangi bir yerde 550 tl olduğu an çökecem daha önce indi kaçırdımEn ucuz bulabildiğim link;
Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.nesil Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.nesil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alınır, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ki zaten Amazon iyi bir site. Sorun olduğunda satıcı ile iletişime rahatça geçersiniz.hayatımda xbox gamepadi almadım genellikle hep ps3 ve ps4 kolu kullandım pcde ise 30-40 TL kullandım bu sefer almışken ömürlük alacağım bu attığım linkten alınır mı ?
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
ne zaman bozulursa o kadar sene götürür. bende 2014 model ds4 var hala çalışıyor. 2015 model düz xbox kolu var o da çalışıyor.Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
Hocam peki 8.nesil ile 9.nesil arasındaki tam olarak fark nedir aralarındaki biliyor musunuz ?Alınır, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ki zaten Amazon iyi bir site. Sorun olduğunda satıcı ile iletişime rahatça geçersiniz.
Malzeme kalitesi biraz daha iyi ve bir kaç küçük farklılık var. Bence aradaki farka değmez, 8. nesil işinizi görür.Hocam peki 8.nesil ile 9.nesil arasındaki tam olarak fark nedir aralarındaki biliyor musunuz ?
hocam 8.nesil için link atarmsınız güvenle nerden alabilirim ?Malzeme kalitesi biraz daha iyi ve bir kaç küçük farklılık var. Bence aradaki farka değmez, 8. nesil işinizi görür.