Neler Yeni

Xbox Gamepad Önerisi

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
Normalde o kadar bütçem yoktu ama abimle yarı yarıya bölüşüp alcaz 1 2 ay sonra fiyatlarda düşer diye düşünüyorum ama araştırdım biraz

1640516524411.png

bu 2 kolu buldum ama aralarındaki farkı anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Normalde o kadar bütçem yoktu ama abimle yarı yarıya bölüşüp alcaz 1 2 ay sonra fiyatlarda düşer diye düşünüyorum ama araştırdım biraz

Alıntıyı görüntüle

bu 2 kolu buldum ama aralarındaki farkı anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim
üstteki eski nesil konsolun oyun kolu. alttakini almanı tavsiye ederim. series x'in de kendine ait yeni nesil kol var. ona da bakabilirsin siyah istiyorsan

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstteki eski nesil konsolun oyun kolu. alttakini almanı tavsiye ederim. series x'in de kendine ait yeni nesil kol var. ona da bakabilirsin siyah istiyorsan
en yeni nesil hangisi link atabilirmisin

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
en yeni nesil hangisi link atabilirmisin
En yeni nesil olan bu kollar yani XBOX Series kolları. Senin koyduğun fotoğraftaki alttaki kol bunlardan. Attığın fotoğrafta üstteki kol ise bir eski jenerasyon yani XBOX One kolu olması lazım.

yldr37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Yıldıray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En yeni nesil olan bu kollar yani XBOX Series kolları. Senin koyduğun fotoğraftaki alttaki kol bunlardan. Attığın fotoğrafta üstteki kol ise bir eski jenerasyon yani XBOX One kolu olması lazım.
fiyatlar düşer inşallah yoksa alamam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,947
Üyeler
163,911
Son üye
vVurreal
Top Bottom