Neler Yeni

Xbox Gamepad Wireless Hakkında Sorularım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
şarj edilebilir pil alacaksınız duracell alın ömürlük gidiyorlar hocam
şu an duracell'in 2500mah'lik optimum isminde pillerini kullanıyorum aşırı uzun gidiyorlar ve elimde 4 adet daha var muhtemelen ocak sonuna kadar idare ederler beni ki araya final haftası girecek bu süre daha da uzar. Ondan sonra alacağım şarjlı pil.

f3rdi20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ferdi
Konu çok yardımcı oldu teşekkürler yazar arkadaşlara

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Konu çok yardımcı oldu teşekkürler yazar arkadaşlara
Evet aynı şekil benim de tüm sorularımı giderdi arkadaşlar. Bu akşam siparişim teslim edilecek. Görsellerle beraber paylaşırım tekrardan :)

Evet aynı şekil benim de tüm sorularımı giderdi arkadaşlar. Bu akşam siparişim teslim edilecek. Görsellerle beraber paylaşırım tekrardan :)
Geldi mi controller deneyimlerinizi merak ettim memnun musunuz ?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Geldi mi controller deneyimlerinizi merak ettim memnun musunuz ?
Geldi hocam tam 1 hafta oldu. Memnunum bayağı. Çok güzel gamepad rengi ile vesaire. Tabletimde San Andreas oynuyorum. Bilgisayarda da FIFA 23 ile denedim hassasiyet titreşim kontroller her şey olması gerektiği gibi. Öneririm çünkü her cihazda eşleştiği gibi kusursuz çalışıyor ek program ayar vb hiç bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorun lütfen :)

Geldi hocam tam 1 hafta oldu. Memnunum bayağı. Çok güzel gamepad rengi ile vesaire. Tabletimde San Andreas oynuyorum. Bilgisayarda da FIFA 23 ile denedim hassasiyet titreşim kontroller her şey olması gerektiği gibi. Öneririm çünkü her cihazda eşleştiği gibi kusursuz çalışıyor ek program ayar vb hiç bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorun lütfen :)
Beğenmenize sevindim. Benim herhangi bir sorum yok hocam açmış olduğunuz konuya ilk cevap veren kişiyim. Merak ettim durum nedir diye. Güzel günlerde kullanın

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Beğenmenize sevindim. Benim herhangi bir sorum yok hocam açmış olduğunuz konuya ilk cevap veren kişiyim. Merak ettim durum nedir diye. Güzel günlerde kullanın
Öyle mi, unutmuşum. Çok teşekkürler tekrardan kıymetli cevaplarınız için. Sorusu olanlar konu altından sorabilir elim(iz)den geldiğince deneyimleri aktarırız.

Bu arada garanti durumu hakkında bilgi vereyim. Ürünü Amazon'dan aldım. Satıcı Amazon Türkiye'ydi. Sipariş verdiğim ertesi günü kargo geldi. Kolun pil kısmındaki seri numarasını Microsoft sitesine girip kayıt ettim. Aktif olarak 1 sene 355 gün Microsoft garantisi varmış. Herhalde 10 günlük süre depodayken eridi ama çok sorun değil. 2 sene işte. İçim rahat etti böylelikle. Aynı zamanda duracell'in şarj edilebilir pil makinesini aldım Hepsiburada'dan 880TL'ye. Onu da öneririm gayet iyi oluyor kol için. Titreşim destekli oyunlar baya pil yiyor çünkü.

YazılımKafa

80+ Silver
Dostlar PC için 1 tane kontrolcü alacağım, kafamda bir kaç soru var.

1) Kontrolcüyü hangi siteden güvenle alabilirim? İtopyada siyah ve beyaz renkleri 2.199 TL şuan (9. Nesil sanırım en son nesil)

2) Kutu içeriğinde bilgisayara kablolu bağlantı yapabileceğim bir kablo çıkıyor mu? Çünkü kasamda Bluetooth yok. Kaliteli Bluetooth aparatı öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

3) Pil masrafı sürekli olmaması adına 1 kerelik şarj edilebilir pil ve standını alacağım öneriniz varsa yazabilirsiniz.

4) Hangi renk alayım, hem beyaz hem siyah hoşuma gitti kararsızım.
Şarj edilebilir pillerde gp marka tercih edilebilir. Go şarj edilebilir pil yaz. Orda mah değerleri var. Mah değeri ne kadar fazla ise o kadar uzun dayanır. Bence 2700 mah olan pillerden al. Aynı markanın pil şarj aletinide al, farklı marka alma. Güvenilir siteler olarakta çok site var ama satın aldıktan sonra bir sıkıntı çıkınca hangileri destek verir orası meçhul. Bu konularda genelde iyi olan Amazon ve Hepsiburada.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Şarj edilebilir pillerde gp marka tercih edilebilir. Go şarj edilebilir pil yaz. Orda mah değerleri var. Mah değeri ne kadar fazla ise o kadar uzun dayanır. Bence 2700 mah olan pillerden al. Aynı markanın pil şarj aletinide al, farklı marka alma. Güvenilir siteler olarakta çok site var ama satın aldıktan sonra bir sıkıntı çıkınca hangileri destek verir orası meçhul. Bu konularda genelde iyi olan Amazon ve Hepsiburada.
Hepsiburadadan duracell pil şarj aletini aldım. İçinden 4 tane de pil çıkıyor, ikisi kola uyuyor bunların. 1700mah falan sanırım. İkinci kolu aldığımda da 2500mah duracell pil alıp 4 tane yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler o markayı da duydum iyi diyorlardı.

YazılımKafa

80+ Silver
Hepsiburadadan duracell pil şarj aletini aldım. İçinden 4 tane de pil çıkıyor, ikisi kola uyuyor bunların. 1700mah falan sanırım. İkinci kolu aldığımda da 2500mah duracell pil alıp 4 tane yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Öneriniz için teşekkürler o markayı da duydum iyi diyorlardı.
Duracell daha iyi. Pahalı olduğu için onu yazmamıştım. Şarj cihazı çok pahalı. Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,215
Üyeler
161,408
Son üye
Altnpck13
Top Bottom