Neler Yeni

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

Asam.GL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet Gül
Eğer şuanda bir aboneliğiniz varsa bunu iptal etmeyi düşünüyorsanız bu fırsattan yararlanmak için yazdıklarımı mutlaka okuyun. Ben şöyle bir olay yaşadım:
Bir iki gün önce 950 TL'ye 3 yıllık alma taktiğini yaptım. O taktik şu şekilde. Siteden 3 aylık xbox live gold alıp otomatik aboneliği kapatıp tekrar 3 aylık alıyorsunuz ve 12 kere yapıyorsunuz bunu totalde 3 yıl yapıyor. Sonra ultimate alıyorsunuz bir kere, totalde 950 TL yapıyor ve bu sistemdeki gibi 3 yıllık ultimate game passiniz oluyor.

Bugun bu taktikten yararlanmak için bu yaptığım satın almaları iptal ettim. Sonra sabah microsoftu aradım iptal işlemi gerçekleşti mi diye teyit etmek için, şu şekilde bir cevap aldım. "Eğer böyle tek tek live gold alıp en son yükseltme paketi alırsanız ve iade işlemi gerçekleştirirseniz sadece son yaptığınız işlemin iadesi gerçekleşiyor ve diğer bütün haklarınız yanıyor, ayrıca iptal seçeneğini seçtiğinizde size bu uyarı yapılıyor ve siz bunu kabul ediyorsunuz". Yani sadece 45 liralık ultimate parasının iade edileceğini söyledi. Daha sonra "Bir kereliğe mahsus size bu live gold paketlerinizi tekrar tanımlayabilirim ve siz tekrar ultimate pass bir kere alıp yükseltebilirsiniz" dedi müşteri temsilcisi. Sonuç olarak maddi kaybım olmadı ama bu şekilde bir iptal mümkün değil arkadaşlar, haberiniz olsun. Herkese bol şans.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
2.5 senelik almıştım zaten 2025' e kadar kafam rahat :)

alikrkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ALİ KORKMAZ
İlgilendiği Kategoriler
FPS,MMO-RPG,BATTLE ROYAL
boş bir yeni hesaba alsam bunu 2 ayrı pcde kullanabilirmiyiz bilen varmı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,315
İsim
Diyarhan
Top Bottom