indirim kurdu
80+
herkes3 yıl boyunca bu fiyatsa alınır şimdi soruyorum bu yöntemi yapıp 3 yıl alabilen oldumu?
herkes3 yıl boyunca bu fiyatsa alınır şimdi soruyorum bu yöntemi yapıp 3 yıl alabilen oldumu?
Sanırım kimse bilmiyor..Arkadaslar +1'liyorum, ortak olmak isteyen arkadas var. Ban felan yemeyiz di mi?
Akşam alıyorum bende o zamanherkes
Ben aldım3 yıl boyunca bu fiyatsa alınır şimdi soruyorum bu yöntemi yapıp 3 yıl alabilen oldumu?
Bende aldım sorunsuz.3 yıl boyunca bu fiyatsa alınır şimdi soruyorum bu yöntemi yapıp 3 yıl alabilen oldumu?
Ben aldım
Akşam bende alayımBende aldım sorunsuz.
Aldım3 yıl boyunca bu fiyatsa alınır şimdi soruyorum bu yöntemi yapıp 3 yıl alabilen oldumu?
24 + 1 veya 36 + 0 olarak alınıyor. 25 Aylık veya 36 aylık halinde alınabilir aylık fiyatları aynı.Akşam bende alayım
Ayni anda muhtemelen olmazboş bir yeni hesaba alsam bunu 2 ayrı pcde kullanabilirmiyiz bilen varmı?
Başkan çok teşekkür ederim senden gördüm 2 yıllık aldım aylığı 16 tl ye geliyor adamsınhttps://eksisozluk.com/entry/146814564
eksi sözlükte biri paylaşmış ben gamepass pc için denedim çalışıyor.
Daha önce benzer bir yöntem vardı ancak orda 900 civarına geliyordu sanırım.
36 ay alırım direk çok iyi fiyatAldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 + 1 veya 36 + 0 olarak alınıyor. 25 Aylık veya 36 aylık halinde alınabilir aylık fiyatları aynı.