XBOX Gamepass indirme devam etmiyorr

Raunes

80+
Reaksiyon skoru
99
XBOX Gamepass'in PC için olan versiyonunu aldım ve Forza Horizon 5 indirirken bir ara duraklattım ve uygulamayı kapattım. Şimdi açtığımda ise oyun indirilenlerde gözükmüyor ve ayrıca yer kaplıyor. Bunun çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Aynı sorun bende de mevcut bir türlü çözemedim ya. En son format atıcam az kaldı.

Aynı sorun bende de mevcut bir türlü çözemedim ya. En son format atıcam az kaldı.
Kanka çözümünü buldum ben şimdi Forza Horizon 5 Standart Edition sayfasına girdim XBOX üzerinden ve biraz aşağıya inince sadece Forza Horizon 5 yazıyor ona tıkladım ve geldi indirme böyle yaparak çözebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka çözümünü buldum ben şimdi Forza Horizon 5 Standart Edition sayfasına girdim XBOX üzerinden ve biraz aşağıya inince sadece Forza Horizon 5 yazıyor ona tıkladım ve geldi indirme böyle yaparak çözebilirsin.
Yani daha doğrusu "Bu pakete dahil olanlar" kısmında gözüküyor ve "Oyunu Görüntüle" yaptığında indirme geliyor.

Şimdi baktım kendiğilinden düzelmiş herhalde, kaç gündür bakıyorum çıkmıyordu. Neyse teşekkür ederim.

Microsoft storeda böyle saçma bi sorun var. Bende indirmeyi iptal etmek istedim ama hala yer kaplıyor. İptal tuşuna basıyorum indirilenlerden siliniyor. Uygulamayi kapatıp açıyorum hala indirme duraklamis gibi duruyor. Çareyi 100gb forza 5'i indirip silmekte buldum :( .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,493
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri