Neler Yeni

XBOX Gamepass'e ARTIK YAMA DESTEĞİ GELSİN!

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar Xbox Gamepass gayet çok güzel bir servis. Onlarca hikayeli oyun var. O kadar güzel oyun var. Fakat %90'ı türkçe değil. Türkçe yapmak istediğinde Microsoft dosyalara erişim izni vermiyor. Çok aşırı uzun yollarla kurabiliyorsunuz. Fakat gerçekten çok uğraştırıcı. Bence sesimizi Xbox'a duyurmalıyız. İngilizcesi olan rahat rahat takılırken. Biz neden kendi dilimizde oynayamayalım ? Gerçekten ses çıkartmazsak olacak iş değil bu. Gerçi zaten yıllardır ülkede hiçbir şeye ses çıkarılmıyor. Neyse o tarafa dalmayalım. Oyun yüklüyorsun inglizcen olmadığı için hikayenin yarısından fazlasını anlamıyorsun. Öyle oynuyorsun. Bence değişmesi lazım. Her platform dosya erişimi sağlarken. Xbox kiralandığı için dosya erişimimiz olmaması çok saçma. İstesem o oyunu crackli yükleyip yamayı da yükleyip mis gibi oynarım. Fakat Gamepass fiyatını hakediyor. O yüzden crack oyun işine (Çok pahalı olmadığı sürece oyun) girişmiyorum. SESİMİZİ DUY XBOX GAMEPASS!!!

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar Xbox Gamepass gayet çok güzel bir servis. Onlarca hikayeli oyun var. O kadar güzel oyun var. Fakat %90'ı türkçe değil. Türkçe yapmak istediğinde Microsoft dosyalara erişim izni vermiyor. Çok aşırı uzun yollarla kurabiliyorsunuz. Fakat gerçekten çok uğraştırıcı. Bence sesimizi Xbox'a duyurmalıyız. İngilizcesi olan rahat rahat takılırken. Biz neden kendi dilimizde oynayamayalım ? Gerçekten ses çıkartmazsak olacak iş değil bu. Oyun yüklüyorsun inglizcen olmadığı için hikayenin yarısından fazlasını anlamıyorsun. Öyle oynuyorsun. Bence değişmesi lazım. Her platform dosya erişimi sağlarken. Xbox kiralandığı için dosya erişimimiz olmaması çok saçma. İstesem o oyunu crackli yükleyip yamayı da yükleyip mis gibi oynarım. Fakat Gamepass fiyatını hakediyor. O yüzden crack oyun işine (Çok pahalı olmadığı sürece oyun) girişmiyorum. SESİMİZİ DUY XBOX GAMEPASS!!!
Kanka aslında var ama her oyunda değil her oyunda dosyaların içine giremiyorsun bir yere kayıt olman lazımdı xbox hesabından sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Xbox Gamepass gayet çok güzel bir servis. Onlarca hikayeli oyun var. O kadar güzel oyun var. Fakat %90'ı türkçe değil. Türkçe yapmak istediğinde Microsoft dosyalara erişim izni vermiyor. Çok aşırı uzun yollarla kurabiliyorsunuz. Fakat gerçekten çok uğraştırıcı. Bence sesimizi Xbox'a duyurmalıyız. İngilizcesi olan rahat rahat takılırken. Biz neden kendi dilimizde oynayamayalım ? Gerçekten ses çıkartmazsak olacak iş değil bu. Gerçi zaten yıllardır ülkede hiçbir şeye ses çıkarılmıyor. Neyse o tarafa dalmayalım. Oyun yüklüyorsun inglizcen olmadığı için hikayenin yarısından fazlasını anlamıyorsun. Öyle oynuyorsun. Bence değişmesi lazım. Her platform dosya erişimi sağlarken. Xbox kiralandığı için dosya erişimimiz olmaması çok saçma. İstesem o oyunu crackli yükleyip yamayı da yükleyip mis gibi oynarım. Fakat Gamepass fiyatını hakediyor. O yüzden crack oyun işine (Çok pahalı olmadığı sürece oyun) girişmiyorum. SESİMİZİ DUY XBOX GAMEPASS!!!
Sana katılıyorum DESTEK VERİLMELİ 👍

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka aslında var ama her oyunda değil her oyunda dosyaların içine giremiyorsun bir yere kayıt olman lazımdı xbox hesabından sanırım
Xbox Gamepass'ten yüklediğinde dosya erişimin olmuyor. Fakat mesela ea gamesteki bir oyuna yama kurmak istediğinde o oyunun dosyalarını ea barındırdığı için Xbox karışmıyor. Bu yüzden Gamepassteki EA oyunlarına yama yükleyebiliyorsun.

kırmızışarapp

80+ Silver
Kanka bazı oyunlarda xboxun kendi içindede olsa dosyalarına erişebiliyorsun kolaylıkla
Ben hiç denk gelmedim. Büyük ihtimalle oynamadığım tercih etmediğim oyunlar olabilir.

TİTAN.

80+ Platinum

kırmızışarapp

80+ Silver

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Çoğu oyuna yama kurabiliyosun gamepasste.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,573
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom