S Swixyy 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 681 Dahası Reaksiyon skoru 92 İsim uğur Bugün, 10:02 #1 Şimdi mailimde boş bi xbox hesabı vardı full sildim 30 gün sonra kapanaçak 30 gün içinde açabilirsiniz dedi ben 30 gün geçtikten sonra lazım olursa o hesapla kayıt olup tekrar hesap açabilirmiyim acaba?
Şimdi mailimde boş bi xbox hesabı vardı full sildim 30 gün sonra kapanaçak 30 gün içinde açabilirsiniz dedi ben 30 gün geçtikten sonra lazım olursa o hesapla kayıt olup tekrar hesap açabilirmiyim acaba?
Yunus 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,873 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 3,709 Konum Göklerde... İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör Bugün, 10:09 #2 Muhtemelen açabilirsiniz açamazsanız da mail atarsınız hallederler
S Swixyy 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 681 Dahası Reaksiyon skoru 92 İsim uğur Bugün, 10:11 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yunus yazmış: Muhtemelen açabilirsiniz açamazsanız da mail atarsınız hallederler Devamı için tıklayın... Tamam hocam teşekkür ederim
Yunus yazmış: Muhtemelen açabilirsiniz açamazsanız da mail atarsınız hallederler Devamı için tıklayın... Tamam hocam teşekkür ederim