moonking 80+ Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ayhan Enes 8 Nisan 2024 #1 riot client ve xbox gamepass uygalaması bağlanmakta sorun yaşadığım için internet sitesine yönlendirildim xbox sitesine giriş yapıyorum ancak daha site bile açılmadan hesabım geri kapatılıyor
riot client ve xbox gamepass uygalaması bağlanmakta sorun yaşadığım için internet sitesine yönlendirildim xbox sitesine giriş yapıyorum ancak daha site bile açılmadan hesabım geri kapatılıyor
Pattisiniz 80+ Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 8 Konum Sakarya İsim Efe İlgilendiği Kategoriler Oyun,teklonoji,bilgisayar,python,yazılım,programlama 8 Nisan 2024 #2 Xbox desteğe mail atman en iyi yöntem olucaktır çünkü hesabınla ilgili bir sıkıntı var gibi
moonking 80+ Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ayhan Enes 8 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Pattisiniz yazmış: Xbox desteğe mail atman en iyi yöntem olucaktır çünkü hesabınla ilgili bir sıkıntı var gibi Devamı için tıklayın... hesabımda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü blli forumlarda bu konuyla ilgili sıkıntısı olanları görmüştüm
Pattisiniz yazmış: Xbox desteğe mail atman en iyi yöntem olucaktır çünkü hesabınla ilgili bir sıkıntı var gibi Devamı için tıklayın... hesabımda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü blli forumlarda bu konuyla ilgili sıkıntısı olanları görmüştüm
t1k3beratfatih 80+ Bronze Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 1,744 Dahası Reaksiyon skoru 876 Yaş 19 Konum Kocaeli İzmit İsim Berat fatih Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198400522863/ Discord ruinead_king 8 Nisan 2024 #4 micrasoft yapıo bazen site çerezelerin sıfırla bendede yapıo arada