LastSiege 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Kerem 12 Mart 2024 #1 İlk kez Xbox kolu aldım. Direkt garantisi başlıyor mu? Program falan kurmalı mıyım? Kısaca ne yapmalıyım?
İlk kez Xbox kolu aldım. Direkt garantisi başlıyor mu? Program falan kurmalı mıyım? Kısaca ne yapmalıyım?
MSI aşığıyimm 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,740 Dahası Reaksiyon skoru 1,097 İsim Ali Batmaz 12 Mart 2024 #2 oyun oynayabilirsin
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5,532 12 Mart 2024 #3 LastSiege yazmış: İlk kez Xbox kolu aldım. Direkt garantisi başlıyor mu? Program falan kurmalı mıyım? Kısaca ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Microsoft Store'dan Xbox Donatıları uygulamasını indir güncellemesini varsa yap, sonra oyuna gir oyna bu kadar.
LastSiege yazmış: İlk kez Xbox kolu aldım. Direkt garantisi başlıyor mu? Program falan kurmalı mıyım? Kısaca ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... Microsoft Store'dan Xbox Donatıları uygulamasını indir güncellemesini varsa yap, sonra oyuna gir oyna bu kadar.
L Lisa Siuu 80+ Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Gürsoy YERKÖYLÜ 12 Mart 2024 #4 İlk olarak şarj edilebilir pil ve şarj aleti al
Yunus 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,807 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 3,689 Konum Göklerde... İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör 12 Mart 2024 #5 Hayırlı olsun hocam ben de aldım kargoyu açıcam yurduma gidince Xbox donatıları uygulamasını indirmek yeterli olucaktır muhtemelen
Hayırlı olsun hocam ben de aldım kargoyu açıcam yurduma gidince Xbox donatıları uygulamasını indirmek yeterli olucaktır muhtemelen
LastSiege 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 27 İsim Kerem 12 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 The Semih yazmış: Microsoft Store'dan Xbox Donatıları uygulamasını indir güncellemesini varsa yap, sonra oyuna gir oyna bu kadar. Devamı için tıklayın... Güncelleştirmeleri yaptım artık ETS2 oynayabilirim. Teşekkürler hocam.
The Semih yazmış: Microsoft Store'dan Xbox Donatıları uygulamasını indir güncellemesini varsa yap, sonra oyuna gir oyna bu kadar. Devamı için tıklayın... Güncelleştirmeleri yaptım artık ETS2 oynayabilirim. Teşekkürler hocam.