Neler Yeni

Xbox kontrolcü önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Katal
Bütçe
1300
pc de ağırlıklı olarak fifa oynamak için xbox kol almayı düşünüyorum. Kontrölcüler hakkında bilgim 0 a yakın, sorun yaşamayacağım beni uzun süre idare edecek f/p bir kola ihtiyacım var bütçe 1200-1300tl bu konu için bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kablolu olmasını istiyorum

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Yine 10 yıllık gamepadleri öneren biri gelmiş 😂 Sana tavsiyem bu gamepadleri alma çok eski modeller artık ayrıca kablolu istemenin bir sebebi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Katal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine 10 yıllık gamepadleri öneren biri gelmiş 😂 Sana tavsiyem bu gamepadleri alma çok eski modeller artık ayrıca kablolu istemenin bir sebebi var mı?
Özel bi sebebi yokta şimdi gecikme fln olur vs bidaha dert yaşamak istemiyorum, eğer kaliteli bir şey olursa kablosuzda olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senim bir önerin var mı

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Metehan
Bu gamepad i 3 seneye yakındır kullanıyorum bütçenize göre alınabilir elbette ama zamanla analogda ölü bölge oluşuyor fifa gibi oyunlarda can sıkıcı olabiliyor. Şimdi xbox 9. nesil sipariş ettim. Tavsiyem bütçeniz varsa almışken iyisini almanız yönünde olacaktır.

DarkQuell

80+
reis şuan hale f/p gamepad o yüzden öneriyoruz başka bir önerin varsa sen yap

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Özel bi sebebi yokta şimdi gecikme fln olur vs bidaha dert yaşamak istemiyorum, eğer kaliteli bir şey olursa kablosuzda olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senim bir önerin var mı
Stok da gözükse gamesir t4 pro önericektim ama stokta yok alabilirsen xbox 9 nesil al sıfır veya 2 ci el. Bu arada gecikme filan olmuyor onuda aklından çıkar herkesin aklında bir gecikme kalmış sene 2023 hatta 2024 eskisi gibi değil bazı şeyler 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Katal
Bu gamepad i 3 seneye yakındır kullanıyorum bütçenize göre alınabilir elbette ama zamanla analogda ölü bölge oluşuyor fifa gibi oyunlarda can sıkıcı olabiliyor. Şimdi xbox 9. nesil sipariş ettim. Tavsiyem bütçeniz varsa almışken iyisini almanız yönünde olacaktır.
Senin önerin nedir link atabilir misin

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
reis şuan hale f/p gamepad o yüzden öneriyoruz başka bir önerin varsa sen yap
Hocam f310 ve f710 nu 2 seneden fazla kullandım monster pusat pro kullandım 2 senede 1.5 yıl kadarda gamesir t4 pro kullandım şuanda xbox 9 nesil kullanıyorum. Sıralama yapsam en sona f710 koyarım tabi eski monster pusat gamepad çok iyiydi şuan sorunlu sanırım.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Metehan
Senin önerin nedir link atabilir misin
Ara sıra indirime düşüyor. Forumda konusu var takip edebilirsiniz özellikle geceleri stok ve indirim güncellemesi oluyor özellikle yeşil ve pembe renklerinde. Ben 1700 liraya sipariş vermiştim.

Top Bottom