Neler Yeni

Xbox One S Controller PC Uyumluluğu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet ATEŞ
Instagram
atessavage
Steam
atessavage
Twitter
atessavage
Facebook
-
Heyy! Dostlarım. Xbox One S controller almaya karar verdim. Pille uğraşmak istemediğim için samsung şarj kablosuyla bağlantı kurarak oynayacağım. Oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Ama sadece pc uyumlu olanda oluyor bu durum diye biliyorum. Ve Vatanda sadece beyaz olanında parantez içinde "pc uyumlu" yazıyor. Siyah olanında yazmıyor. Siyah aşığı bir adamım. Siyahını almak istiyorum. Aralarında fark var mı bilen var mı ?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Heyy! Dostlarım. Xbox One S controller almaya karar verdim. Pille uğraşmak istemediğim için samsung şarj kablosuyla bağlantı kurarak oynayacağım. Oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Ama sadece pc uyumlu olanda oluyor bu durum diye biliyorum. Ve Vatanda sadece beyaz olanında parantez içinde "pc uyumlu" yazıyor. Siyah olanında yazmıyor. Siyah aşığı bir adamım. Siyahını almak istiyorum. Aralarında fark var mı bilen var mı ?
ikisi aynı controller yani bir uyum sorunu olmaz zaten yanlış hatırlamıyorsam 1 2 uygulama ile yada direkt olarak dualshock 4 bile pc ile uyumlu çalışıyor yani xbox controller ı garanti çalışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet ATEŞ
Instagram
atessavage
Steam
atessavage
Twitter
atessavage
Facebook
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi aynı controller yani bir uyum sorunu olmaz zaten yanlış hatırlamıyorsam 1 2 uygulama ile yada direkt olarak dualshock 4 bile pc ile uyumlu çalışıyor yani xbox controller ı garanti çalışır
Kankam zaten o programlarla uğraşmamak için Xbox controller alıyorum. Bir şey yapmama gerek yok Xbox ta. Benim derdim pc ile uyumluluğu değil tam olarak. Pil ile uğraşmak istemediğim için samsung şarj kablosuyla direkt bağlantı kurup sınırsız oynamak istiyorum. Ama bu sadece beyaz olanında oluyor diye duydum. Siyahında olur mu olmaz mı onu sorguluyorum.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Windows 10 ile Xbox kontrolcüleri tam uyumlu çalışıyor renkten dolayı farklılık olmaz.

Top Bottom