Xbox One S vs Steelseries Stratus Duo Controller

Reaksiyon skoru
2
Hey! Dostlarım. Soru belli sizce hangi controller ? Her bakımdan değerlendirin. Sağlamlık ,performans... Yorumlarınızı bekliyorum. <3

Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al

Xbox one controllerim var 2 yıldır en ufak eskime olmadı steelseriesin de kulaklığını kullanıyorum onda da eskime görmedim 😀 bence hangisi tasarım olarak hoşuna gidiyorsa onu al
Kankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?

Kankam teşekkür ederim yorumun için. Bir şey soracağım. Xbox controllerın hangi rengi var sende ? Şimdi ben pille uğraşmak istemediğim için Xbox controllerı android şarj kablosuyla laptopa bağlayıp rahat rahat oynamak istiyorum. Sadece beyaz olanda oluyor bu olay falan dediler. Seninki hangi renk ve bu dediğim olay oluyor mu sende ?
bende beyazı da var battlefield 5 edition da ikisinde de problem yaşamadım

Kablolu bir şekilde oynuyorsun yani?
Şu an elimde bilgisayar yok deneyemem ama windows işletim sistemi(burda tam bilgim yok belki w7de çalışmayabilir)taktığın an algılıyor gamepadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flood olacak ama arkadaşlara yardımcı olayım bizzat xboxın sitesinden buldum

Ekler

• Xbox-Kumanda-2.webp
    Xbox-Kumanda-2.webp
    61.1 KB · Hit: 148
Hey! Dostlarım. Soru belli sizce hangi controller ? Her bakımdan değerlendirin. Sağlamlık ,performans... Yorumlarınızı bekliyorum. <3
Xbox one controllerim 5 yıllık gram eskime yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk farketmez aynı kumanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,172
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri