Neler Yeni

Xbox one series x vs Ps 5

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Bu 2 konsol için düşünceleriniz neler tercihiniz hangisi olurdu?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebepleriyle yazarsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Bu 2 konsol için düşünceleriniz neler tercihiniz hangisi olurdu?
PS5 daha iyidir çünkü hem oyun ve tanınma olarak ps5 daha tercih edilir ama düşük fiyat veya biraz daha fazla performans için xbox tercih ederdim

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS5 daha iyidir çünkü hem oyun ve tanınma olarak ps5 daha tercih edilir ama düşük fiyat veya biraz daha fazla performans için xbox tercih ederdim
Bak şimdi şöyle düşün Xbox platformunda Xbox Game Pass Ultimate geldi bunun içinde 100 ün 200 ün üzerinde oyun var +çevrimiçi oyun oynayabiliyorsun aylık 45 lira ilk ay 6 lira yani ps5 in exclusiveleri var ama değermi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

XBOX daha iyi tasarım, game pass gibi bir sistem var.
Ama ben PS5 alırdım.
Teknik özellikler olarakda önde xbox series x ps5 ten

PS 5 tercihim olurdu .

Beren

80+ Gold
Bak şimdi şöyle düşün Xbox platformunda Xbox Game Pass Ultimate geldi bunun içinde 100 ün 200 ün üzerinde oyun var +çevrimiçi oyun oynayabiliyorsun aylık 45 lira ilk ay 6 lira yani ps5 in exclusiveleri var ama değermi bilmiyorum

Teknik özellikler olarakda önde xbox series x ps5 ten
Exclusive oyunlar sebebi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Birde game pass var bence xbox daha tercih edilir hem ucuz hem fırsatları çok hem biraz daha performans olarak daha iyi ps ye göre bence xbox daha tercih edilir game pass var ve ps ye göre ucuz ve performans biraz daha fazla oluyor ps tarafında ise çoğu şey pahalı xbox a göre ben xbox alırdım

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Birde game pass var bence xbox daha tercih edilir hem ucuz hem fırsatları çok hem biraz daha performans olarak daha iyi ps ye göre bence xbox daha tercih edilir game pass var ve ps ye göre ucuz ve performans biraz daha fazla oluyor ps tarafında ise çoğu şey pahalı xbox a göre ben xbox alırdım
Aynen öyle dedim ya Gamepass.ea acces gibi üyelikleri var çok makul fiyatlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,308
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom