şuan elimde ps 4 var ve bu 1 aylık kısa bir süreliğine geldi ilk günler heveslendim gittim ps plus aldım sonraki günler yüzüne bile bakmadım yani kısacası ps 4 düşünmüyorumPs 4 daha iyidir özel oyunları açısından falan
bende one x alackatım ama üstüne para ekleyip series s almaaya karar verdim one x eski nesil olduğundan yeni oyunlar ona çıkmayacaaktır aradada çok fark yok zaten fiyat olarak ben yeni oyun oynamam deme bence bu fiyat farkına aşırı iyişuan elimde ps 4 var ve bu 1 aylık kısa bir süreliğine geldi ilk günler heveslendim gittim ps plus aldım sonraki günler yüzüne bile bakmadım yani kısacası ps 4 düşünmüyorum
İzmir İçi elden satıyorum eğer almayı düşünüyorsan yardımcı olabilirim.xbox one x alınır mı? bütçe 6k
Series s al en azından güncelxbox one x alınır mı? bütçe 6k
series s 4k veremiyor one s, one x den de kötü4k 30(stabil değil)fps oyun oynamak istiyorsan evet ama series s-one s al en az
Aynen kk, öne s den kötü heseries s 4k veremiyor one s, one x den de kötü
one s, Xbox one X ten daha kötü bir cihaz ?En azından series s al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kk, öne s den kötü he
Cümlede 3 farklı konsol var hepsi birbirinden bağımsızone s, Xbox one X ten daha kötü bir cihaz ?
alıntıladigim yorumda series s ya da one s al demiş ama yazdığı yoruma yazdım ben sen tüm yorumları okumadan yazmışsınCümlede 3 farklı konsol var hepsi birbirinden bağımsız