Xbox One X Hoparlör Bağlama

Reaksiyon skoru
11
Selam aleyküm hocamlar xbox series x aldım hoparlör bağlamak istiyorum aux yeride var takıyorum hoparlör ses gelmiyor konsola taktığımda ses geliyor çok anlamıyorum ayarlardan da yapıyorum olmuyor neden olabilir? hoparlör veya soundbar takılmıyor mu?

Selam aleyküm hocamlar xbox series x aldım hoparlör bağlamak istiyorum aux yeride var takıyorum hoparlör ses gelmiyor konsola taktığımda ses geliyor çok anlamıyorum ayarlardan da yapıyorum olmuyor neden olabilir? hoparlör veya soundbar takılmıyor mu?
series x sahibiyim konsolda aux olduğunu bilmiyordum kolda var onu mu kastediyorsunuz ama ona da hoparlör bağlamak saçma geldi şimdi düşününce

series x sahibiyim konsolda aux olduğunu bilmiyordum kolda var onu mu kastediyorsunuz ama ona da hoparlör bağlamak saçma geldi şimdi düşününce
el konsolunda yeri var bağlayınca hoparlörden ses geliyor ben xboxa bağlamak istiyorum kulaklık yeri mi var sadece hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu konsola hoparlör bağlanmıyor mu ? tvden oynamıcaksak monitör için hoparlör gerekiyor veya soundbar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn
Geri