Neler Yeni

Xbox PC Game Pass arkadaşlığı 3 aylık 5 lira

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
NOT: Önceki konumda yanlış bilgilendirme olduğundan etkisini yitirdi. Bu konu hakkında yeni bir bilgi edindim. O yüzden yeni konu açıyorum.

Game Pass nedir?
Game Pass düşük bir ücretle 400 küsür oyunluk bir kütüphaneye erişim sağladığınız bir abonelik servisidir.

Game Pass arkadaşlığı nedir?
Tek Game Pass hesabıyla 10 arkadaşın aynı anda online bir şekilde oyun oynamasına izin veren bir sistemdir.

Ödeyeceğiniz ücret/periyot (tek seferlik): 5 TL/3 ay
Ücreti bana iletiminizde kullanacağınız araç: Kredi kartı/banka kartı/Papara/tosla/havale-eft

Alacağınız hizmet:
  • 100'den fazla Game Pass oyununa (High on Life, Wo Long, Atomic Heart vb.) kendi Xbox profilinizden erişim
  • AC Origins, Odyssey, Immortals Fenyx Rising gibi Ubisoft oyunlarına ortak hesap erişimi
  • Jedi Fallen Order, FIFA 22 gibi EA Play oyunlarına ortak hesap erişimi
  • Sea of Thieves, Forza 4-5 gibi online oyunlara kendi profilinizden erişebilirsiniz.
  • Minecraft'a erişemezsiniz.
  • Xcloud'a erişemezsiniz.
Kimler katılmak ister?

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Normal gamepassten farkı yok değil mi

freygasm

80+ Gold
NOT: Önceki konumda yanlış bilgilendirme olduğundan etkisini yitirdi. Bu konu hakkında yeni bir bilgi edindim. O yüzden yeni konu açıyorum.

Game Pass nedir?
Game Pass düşük bir ücretle 400 küsür oyunluk bir kütüphaneye erişim sağladığınız bir abonelik servisidir.

Tek Game Pass hesabıyla 10 arkadaşın aynı anda online bir şekilde oyun oynamasına izin veren bir sistemdir.

Ücreti bana iletiminizde kullanacağınız araç: Kredi kartı/banka kartı/Papara/tosla/havale-eft

Alacağınız hizmet:
  • 100'den fazla Game Pass oyununa (High on Life, Wo Long, Atomic Heart vb.) kendi Xbox profilinizden erişim
  • AC Origins, Odyssey, Immortals Fenyx Rising gibi Ubisoft oyunlarına ortak hesap erişimi
  • Sea of Thieves, Forza 4-5 gibi online oyunlara kendi profilinizden erişebilirsiniz.
Kimler katılmak ister?
ben katılırım ea play account da dahil mi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben katılırım ea play account da dahil mi
EA Play dahil ama dediğim gibi kendi hesabınızda oynamazsınız.
Xbox oyunlarını kendi hesabınızdan oynarsınız ama Ubisoft ve EA oyunları ortak offline hesap olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal gamepassten farkı yok değil mi
Yani 30 liralık olanda Minecraft'a erişebiliyorsun bunda erişemiyorsun.
Tek fark bu.
Bir de EA Play ve Ubisoft hesapları ortak offline hesaplar oluyor. Ama Xbox hesapları kendi profilinde oynarsın online da olur .

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
EA Play dahil ama dediğim gibi kendi hesabınızda oynamazsınız.
Xbox oyunlarını kendi hesabınızdan oynarsınız ama Ubisoft ve EA oyunları ortak offline hesap olur.

Yani 30 liralık olanda Minecraft'a erişebiliyorsun bunda erişemiyorsun.
Tek fark bu.
Bir de EA Play ve Ubisoft hesapları ortak offline hesaplar oluyor. Ama Xbox hesapları kendi profilinde oynarsın online da olur .
Dostum bizim grup ne oldu yaw

GodlyPain

80+ Bronze
Onun yerine 3 aylık deneme kodlarindan alarak yeni hesap açın

freygasm

80+ Gold
ilgili bi arkadaş, sonuna kadar ilgilendi en son iade yapicakti son anda hallettik çalıştı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yok mu bea?

@Hiko335 İlgileniyorsan 3 aylık 5 liraya verebilirim. Nasıl bir game pass olduğu yazıyor yukarıda.

Son düzenleme:

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Başka yok mu bea?

@Hiko335 İlgileniyorsan 3 aylık 5 liraya verebilirim. Nasıl bir game pass olduğu yazıyor yukarıda.
Hocam ben minecraft için almak istiyordum o yüzden bana uygun değil sizin teklifiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam ben minecraft için almak istiyordum o yüzden bana uygun değil sizin teklifiniz.
Ha dostum şöyle yapabiliriz istersen. İki seçenek var.

1.seçenek
Sen bana parayı yollarsın. Ben sana hediye alırım. Bende minecraft 160 lira. Bana güvenmen için hiçbir sebep yok. Sadece forum ahalisi referans olabilir. Buradan bir kazancım yok.

2.seçenek
Ben sana game pass li bir hesap veririm. Kendine hediye yollarsın.

Ysuflix

80+ Gold
hocam yaz beni

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan

Game Pass nedir?

Alacağınız hizmet:
Kimler katılmak ister?
bunun için senin microsoft hesabına mı girmemiz lazım _

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,950
Üyeler
168,710
Son üye