NOT: Önceki konumda yanlış bilgilendirme olduğundan etkisini yitirdi. Bu konu hakkında yeni bir bilgi edindim. O yüzden yeni konu açıyorum.
Game Pass nedir?
Game Pass düşük bir ücretle 400 küsür oyunluk bir kütüphaneye erişim sağladığınız bir abonelik servisidir.
Game Pass arkadaşlığı nedir?
Tek Game Pass hesabıyla 10 arkadaşın aynı anda online bir şekilde oyun oynamasına izin veren bir sistemdir.
Ödeyeceğiniz ücret/periyot (tek seferlik): 5 TL/3 ay
Ücreti bana iletiminizde kullanacağınız araç: Kredi kartı/banka kartı/Papara/tosla/havale-eft
Alacağınız hizmet:
Game Pass nedir?
Game Pass düşük bir ücretle 400 küsür oyunluk bir kütüphaneye erişim sağladığınız bir abonelik servisidir.
Game Pass arkadaşlığı nedir?
Tek Game Pass hesabıyla 10 arkadaşın aynı anda online bir şekilde oyun oynamasına izin veren bir sistemdir.
Ödeyeceğiniz ücret/periyot (tek seferlik): 5 TL/3 ay
Ücreti bana iletiminizde kullanacağınız araç: Kredi kartı/banka kartı/Papara/tosla/havale-eft
Alacağınız hizmet:
- 100'den fazla Game Pass oyununa (High on Life, Wo Long, Atomic Heart vb.) kendi Xbox profilinizden erişim
- AC Origins, Odyssey, Immortals Fenyx Rising gibi Ubisoft oyunlarına ortak hesap erişimi
- Jedi Fallen Order, FIFA 22 gibi EA Play oyunlarına ortak hesap erişimi
- Sea of Thieves, Forza 4-5 gibi online oyunlara kendi profilinizden erişebilirsiniz.
- Minecraft'a erişemezsiniz.
- Xcloud'a erişemezsiniz.