Neler Yeni

Xbox Series S aldım pişman oldum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hepsiburada herşeyi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 bin TL'ye ne alabilirim ki
Hepsiburada keyfî iadeyi kabul etmez. Sadece bir arıza varsa ve servis düzeltemiyorsa kabul edilir. Sizin olay muhtemelen tüketici hakem heyetine gider.

ulas22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Ulaş Saro
Kafam karışık yarın okula gideceğim sabah okurum aklıma gelirse iyi geceler gelde uyu şimdi :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bal gibi eder tüketici haklarını oku
Hepsiburada'dan iade talebi oluşturup denesin, muhtemelen reddedilir. Amazon.com.tr gibi değil Hepsiburada, işi yokuşa sürmeyi sever.

Gecikmeden THH'ye başvursun, ilk 14 gün içinde kanunlar tüketicinin yanında, söke söke alır o konuda aynı fikirdeyiz.

Niaron

80+
Hepsiburada'dan iade talebi oluşturup denesin, muhtemelen reddedilir. Amazon.com.tr gibi değil Hepsiburada, işi yokuşa sürmeyi sever.

Gecikmeden THH'ye başvursun, ilk 14 gün içinde kanunlar tüketicinin yanında, söke söke alır o konuda aynı fikirdeyiz.
ben geçen kulaklık aldım kafama olmadı iade ettim aldılar ama arkadaş bilmiyo olabilir sorun çikarsa buraya yazsın hakkını arayalım

bu arada görüntü seceneklerinden pc rgb seç ve monitörünün çözünürlüğünün seçili olduğundan emin ol monitöründe keskinleştirme var ise fulle

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Lütfen fanboyluk yapmayalım ps5 önermeyin 'şu sıralar' kimseye onunla aynı güçte series x varken sadece ps5i exclusive için alıcaklarsa bilemem. Series X şuan 11k PS5 ise 12.5K arada 1.5k sadece exclusive için değecekse alın hiç sevmiyorum ps xboxtan daha iyi diyenlere bunu diyenin malum partiyi savunan dayılardan farkı yok benim gözümde. Vay be ne döktüm içimi.

Niaron

80+
Lütfen fanboyluk yapmayalım ps5 önermeyin 'şu sıralar' kimseye onunla aynı güçte series x varken sadece ps5i exclusive için alıcaklarsa bilemem. Series X şuan 11k PS5 ise 12.5K arada 1.5k sadece exclusive için değecekse alın hiç sevmiyorum ps xboxtan daha iyi diyenlere bunu diyenin malum partiyi savunan dayılardan farkı yok benim gözümde. Vay be ne döktüm içimi.
ben series s kullanmış biri olarak önerdim tabi ona kalmış son karar 13k ya kampanyayla rtx 3060 sistem almak varken 10k ya cbox series x saçma geliyor

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
ben series s kullanmış biri olarak önerdim tabi ona kalmış son karar 13k ya kampanyayla rtx 3060 sistem almak varken 10k ya cbox series x saçma geliyor
Ben konsol için dedim. Eğer pc ise tabi ki evet.

Ilar

80+ Bronze
Yeterli düzeyde pc si olan ps5 almalı yok ise yine ps5 alabilir gem exclusive hem de diğer oyunlar için. Diğer oyunlar pahalı geliyor ise, kurulu bir şekilde alır bitirir 20-40₺ max zararla satar. Ben hep oyunlarını böyle alıp oynuyorum ve satıyorum hatta hic zarara satmadım hep indirimde alıp 2. Elden de aldığım fiyata sattım. Ufak bir uğraş ile hem exclusive hem de normal oyunlar oynanabilir ps5 ile şahsi fikrim bu yönde. İyi akşamlar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,218
İsim
Diyarhan
Rx590 ı iyi fiyata sattınız büyük ihtimal ama 590 gücünde bir kart varsa ss ürünü cidden gereksiz. Konsolda uzaklar bulanık çıkıyor.

ulas22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer Ulaş Saro
Rx590 ı iyi fiyata sattınız büyük ihtimal ama 590 gücünde bir kart varsa ss ürünü cidden gereksiz. Konsolda uzaklar bulanık çıkıyor.
sadece uzaklar çıksa iyi gene

Napayım iade edeyim mi kesin?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim