YazılımKafa
80+ Silver
Hafıza sıkıntı bence de. 1 tb olan versiyonu çıktı ama pahalısaolun hocam hafıza olayı kafamaa takıldı ya
Hafıza sıkıntı bence de. 1 tb olan versiyonu çıktı ama pahalısaolun hocam hafıza olayı kafamaa takıldı ya
Series s sahibiyim hafıza yetersiz 1 tb versiyonunu alman lazım zaten series s i 512 gb alsan zaten her türlü disk masrafına girmen gerekiyorbeyler max 10k civarı butcem var 2. elden almayı planlıyorum ps 4 proyla vs kıyasladıgımızda nasıl hanigisi iyi
Yahu tamam sony seviyorsun da oyun destegi bitmiş gelecegi olmayan jet motoru ps4 e niye 10 bin versin bari tavsiye veriyon düzgün verPS4 PRO'yu geçtim düz PS4 Slim al o çöpe para verme dünyanın en kötü konsolu yarışında zirveyi oynuyor uzun uzun yazdığım zamanında çok güzel konum var okuyun.
PS4 PRO VS Xbox Series S Hakkında Konulara Açıklama Ve PS4'ün Ne Kadar Destek Alacağı
PS4 PRO tabi ki de bazı arkadaşların önerdikleri Xbox Series S konsolundan 10 kat daha iyi bir cihaz ömrü falan kalmadı diyen arkadaşlar olmuş diğer konularda Sony cihaza desteği 2025 sonuna kadar kesmeyecek. Xbox Series S Konsolunu öneren kişilerin teknik açıdan bilgi sahibi olduğunu...forum.donanimarsivi.com
Yazdıgın yazılar üfürükten tayyare selam söyle o yarre hesabı series s e oyun destegi kesilmez 2023 yılı içinde ps4 gibi hurda 2013 den kalma alet önermek hele ülkemizin bulundugu kur krizi ve paranın enflasyon karşısında eridigini göz önüne almayıp önü tamamen kapalı cihazı al demek para israfıdır bu saatden sonra ps4 ve ps4 pro gibi hurda ürünler alınmaz çünkü bu ürünlerin degerini korumaz koruyamaz enflasyon karşısında oyun destegi bitti artık gta 6 ve niceleri artık gelmeyecek teknolojinin bu kadar hızlı ilerledigi dünya da suan zaten series s de çöp ps5 de çöp series x de çöp çünkü bu ürünlerinde teknolojisi eskidi 2020 de çıktı bu ürünler 1 ay sonra 4.yılına giricekler hak eza ps5 ve series x 4k oyun adam gibi oynatamıyor 1800 pixsel veya 1700 pixselden up edilmiş görüntü ve en kritik nokta 30 fpsSony sevmek ile gram alakası yok bu işin ben insanlara en iyi deneyimi alacağı cihazı öneririm Xbox Series S çöpünü asla önermiyorum ve PS4 alsa muhteşem özel oyunlar oynayacak Xbox Series S alsa adamın oynayacak oyunu yok yani adama hem fiyat olarak satarken ölmeyeceği bir konsol öneriyorum hem de oyunları çözünürlük ve kalite olarak daha iyi oynatan bir konsol öneriyorum PS2 den bozma 480p doğru düzgün oyun oynatamayan patates önermiyorum + baş yapıt kalitesinde özel oyunları var ve özel oyun anlamında PS4'e 2022 sonuna kadar çıkan oyunların nerdeyse hepsi geldi God of War Ragnarök de dahil ayrıca oyun geliştiricileri yakında desteği kesecekler Xbox Series S çöpüne bilgin olsun.
Avrupa'da Xbox Series X ve S satışları çöktü.
Bu fiyasko haberi de madem buradan yapayım Xbox Series konsolları satışlarda çöktü yani hiç satmıyor zaten ana konsolu olan Xbox Series X 5 milyon gibi rezalet bir sayı da çakıla kalmayı dursun şu an firmanın konsolları satışlarda nerdeyse durmuş durumda yani anlayacağınız Xbox konsol işinde dibin dibini görmeye devam ediyor ve Xbox'ın da sızan belgelerinde olduğu gibi 2026 sonunda gidecekleri konsol işinden ayrılacakları senaryoya tam gaz gidiyor.
Hala sallamaya devam ediyorsun yunus bu kadar sallama mazallah düşersin bir yerden zaten bu yazdıgın yazı ile zır cahil oldugunuda kendin kanıtlamış oldunTM knk sen bildiğin gibi yap piyasadaki durumlar ortada satışlar ortada konsollardaki performanslar ortada hangi oyunun hangi konsolda nasıl çalıştığını bana öğretme git kendin öğren PS5 şu an piyasadaki en iyi konsol bırak Xbox Series X çöpünü her oyunda performans ve çöznürlük olarak yok etmesini PC'ler bile veremiyor PS5'in verdiği performansı gelmiş bana PS5 gömüyorsun aynen knk o imzandaki sistemde 4070 kullandığını görüyorum 2 yıl sonra DLSS açık 540p den medium ayarlarda sabit 60 FPS zor aldığında tekrar konuşuruz. PS4 PRO VS Xbox Series S konumda daha Series S çöpü yeni çıkmıştı ne yazdıysam birebir aynısı oldu sen hala bu 480p patatesi öneriyorsun düz PS4 bile çözünürlük ve kalitede yok ettiği halde bunu yazıyorsun Digital Foundry kanalını izlemeni öneriyorum sana en azından teknik anlamda cihazların gücünü ve performansını öğrenirsin. Benim Xbox Series X veya Xbox Series S çöplerini önermememin asıl sebebi ölü bir konsol olmaları iki konsolunda rezalet oyun performanslarını da bir kenara bırakırsak artık nasıl bir kenara bırakacaksak en son çıkan bir de konsol özel oyunları bu ZORTFİELD Series X'de 720p ye kadar düşen çözünürlük de 20 FPS'ye kadar düşüyor Series S'de ise 480p'ye kadar düşen çözünürlük de 20 FPS'ye kadar düşüyor hem bu kadar düşük çözünürlük de oynatmasına rağmen hem de oyunun grafikleri PS2 kalitesinden kötü olduğu halde iki konsol da sabit 30 FPS veremiyor grafikleri PS3 seviyesinde olsaydı 5 FPS zor çalışırdı herhalde neyse. Bu Xbox Series X|S çöplerini önermememdeki sebeplerde bunlar da olsa asıl ana sebep tabi ki Xbox'ın konsollara vereceği destek 2026 sonunda tamamen kesilecek adamlar gidiyor konsol donanım işinden sen bu konsollardan birini önerip aldırırsan adamı zararın zararına sokuyorsun farkında değilsin adam bu Series X veya Series S çöpüne hangisini alırsa alsın oyun alacak kupa kasacak save dosyaları olacak bütün emekleri çöp mü olsun adamın neden ölü yatırım tavsiyesi vereyim PS4 Slim veya PS4 PRO alması Xbox Series X veya Xbox Series S çöpünü almasından 10 kat daha iyi yatırım tavsiyesi PS5'e geçeceği zaman aldığı oyunları save dosyaları kupları her şeyine devam edebilecek sen daha konsolların 2. el de değerlerini bile bilmiyorsun Series S dediğin konsol PS4 Slim den ucuza PS4 Parlak ile aynı fiyata satılırken PS4 PRO dediğin konsol Xbox Series X den daha fazla fiyata satılıyor lütfen ölü yatırım tavsiyesi vermeyin insanlara.
Bak sana Xbox konsollarının öldüğünü nasıl kanıtlayayım daha PS'nin yaptığı uzaktan oynatmalı el konsolu bile satışlarda yok etmiş Xbox Series X|S çöplerini daha Xbox diyorsunuz cidden inanılmazsınız .