Xbox Series S alınır mı ? Gta 6

Forumu gece gece birbirine kattım ama alacaklar varsada bi fikir oluştu bence elinize sağlık

işte onu anlatıyorum series S okadar güçlü bir konsol değil en düşük grafik 720P upscalede bence gerek var mı? konsol hayatında benzer kalitede oyun görmemiş zorlanmamış bile
Sorun şu, oyunu Series S konsolunu dikkate alarak yapmak zorunda kalıyorlar. Mesela oyuna bir mekanik eklenecekken Series S in VRAMi yetmez denerek mekaniği çöpe atabiliyorlar veya harita boyutunu ona göre ayarlayabiliyorlar. Çünkü oyun aynı oyun sadece grafik detayı değişiyor.

Sorun şu, oyunu Series S konsolunu dikkate alarak yapmak zorunda kalıyorlar. Mesela oyuna bir mekanik eklenecekken Series S in VRAMi yetmez denerek mekaniği çöpe atabiliyorlar veya harita boyutunu ona göre ayarlayabiliyorlar. Çünkü oyun aynı oyun sadece grafik detayı değişiyor.
bence de yani series S kaç kişide var+ kaç kişi gta 6 oynayacak şirket için akıllı bir yatırım olduğunu sanmıyorum en azından yüksek konsolların köküne kadar zorlayacak grafik çıkartıp piyasayı sürmeleri gerekirken daha düşük konsolları 30a ulaştırmaya çalışıyorlar

bence de yani series S kaç kişide var+ kaç kişi gta 6 oynayacak şirket için akıllı bir yatırım olduğunu sanmıyorum en azından yüksek konsolların köküne kadar zorlayacak grafik çıkartıp piyasayı sürmeleri gerekirken daha düşük konsolları 30a ulaştırmaya çalışıyorlar
Daha dusuk dedigin Pro disinda zaten hepsinde hedef 30fps hedef iken daha ne akdar kokune kadar zorliyacaklar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30fps minimum sinir olacak sekilde zaten kokune akdar zorlamislardir emin ol

Daha dusuk dedigin Pro disinda zaten hepsinde hedef 30fps hedef iken daha ne akdar kokune kadar zorliyacaklar?
30 fps bir standart sorun buraya nasıl geleceği 1080Tİda 30 fps alır 5090da 30 fps alır sorun hangi şartlarda ne durumlarda alacağı bu örnekte biri 720P lowda diğeri 8K ultra'da örneğin

Mevzu FPS değil teknik limitler. Düşük VRAM ile oyun çalışabilsin diye VRAM harcayan şeylerden uzak durmaya çalışıyorlar, zaten eski nesilde 8GB vardı yeni nesilde 16GB var ama şu Series S denen konsolda 10GB olduğu için mecbur ona göre yapıyorlar.

Tamam iste Series X'te ultrada alicakken, Series S'te low ayarlarda alicak :D Yani bunun neyi size batti tam olarak anlamadim

Mevzu FPS değil teknik limitler. Düşük VRAM ile oyun çalışabilsin diye VRAM harcayan şeylerden uzak durmaya çalışıyorlar, zaten eski nesilde 8GB vardı yeni nesilde 16GB var ama şu Series S denen konsolda 10GB olduğu için mecbur ona göre yapıyorlar.
Bu sekilde yorumlasaniz cagdas hocam anlar ve hak veririm ki bu yoruma hak veriyorum.

Oyun teknik olarak eksik gelir ve piyasada dillere duserse net xbox'a b*k aticaklar bu arada.

Tamam iste Series X'te ultrada alicakken, Series S'te low ayarlarda alicak :D Yani bunun neyi size batti tam olarak anlamadim

Bu sekilde yorumlasaniz cagdas hocam anlar ve hak veririm ki bu yoruma hak veriyorum.
ya konsol için gereksiz uğraşıyorlar işte es geçmeleri gerekiyor bence grafiksel şölen sunmaları için

fiyatlandırma olarakta trde iyi bir konsol değil sıfırı 19K küsürken ps5 slim 23K küsür aradaki 4K farka inanılmaz güç farkı var

ya konsol için gereksiz uğraşıyorlar işte es geçmeleri gerekiyor bence grafiksel şölen sunmaları için
Xbox anlasmayi yapti yapacak bir sey yok adamlar Series S satsin ve alanlari da korumaya almak icin buyuk adim attilar, firmalarda ona gore adim aticaklar. Xbox bence dogru olani yapti ama Rockstar her turlu bu isin icinden cikar merak etmeyin o kadar hisse aldik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri